Nora en Marieke

Nora en Marieke

We volgen jou al langer en waren al enthousiast. Toen we de workshop over reels voorbij zagen komen was dat precies wat we op dat moment nodig hadden omdat juist dat voor ons beide nog te spannend was. Deze workshop is een absolute aanrader! Het was eigenlijk boven verwachting. We hadden veel enthousiasme verwacht maar het was nog veel toffer!

De workshop heeft ons 3 reels opgeleverd! En dat is al veel meer dan wij hadden gedacht. Daarnaast hebben we vooral geleerd dat we moeten gaan ‘doen’. Niet zo lang nadenken en ook niet alles prefect willen doen. Maar ook de kennis en tips die we hebben gekregen en het samen ontdekken met andere ondernemers is zeer waardevol. De ontzettend ontspannen manier van de workshop beviel ons het meest. We voelden ons meteen op ons gemak en waar we twijfelden of dingen spannend vonden werden we echt aangemoedigd door jou.

Wij raden deze workshop zeker aan. Omdat je over de streep wordt getrokken om ‘gewoon’ lekker aan de slag te gaan en je krijgt ook nog superveel tips mee + allerlei voorbeelden waar je direct mee aan de slag kunt.