Content Workshop 
“Laat Jezelf Zien Online”

“Hee Indra! Heel erg bedankt voor de training! Het was zo mooi om jou als echte vakspecialist in je nopjes te zienen heb er ook al weer veel van opgestoken! Weet zeker dat er nog vele enthousiastelingen gaan volgen!”

Ja. Dat is de workshop “Laat Jezelf Zien Online” waarin ik jou leer hoe je met gemak en plezier je content creëert en vooruit plant. 

Zeg maar vaarwel tegen je last-minute stress en in het wild schieten met de creatie van je social media posts.

Tijdens deze hands-on workshop geef ik je de handvaten waarmee jij meteen aan de slag kan.

Dé offline! workshop waar we in een kleine groep van max 5 ondernemers (minimaal 2) werken rond focus, content creatie & content planning.

“De eerste workshop waarvan ik dacht, ja hier heb ik echt wat aan. Top!”

Wat je leert?

Workshop Laat Jezelf Zien Online
  • Hoe je met gemak zorgt voor waardevolle content en voldoende afwisseling
  • Hoe vaak, waar en wanneer je je content verdeelt
  • Hoe je zorgt voor consistentie
  • Hoe je een content plan maakt
  • Welke planning tools je gebruikt voor welk kanaal en hoe

Daarnaast verbind je tijdens deze interactieve workshop met collega ondernemers waar je mee kunt sparren en spiegelen. 

En er zijn natuurlijk nog de heerlijke healthy lunch en lekkernijen.

Workshop data 2024

Momenteel staat er geen Content Workshop op de planning. Maar neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden van een 1-op-1 sessie te bespreken!

mail@indra-va.nl

06-20186345

Locatie en tijd

De workshop vindt plaats in Neeritter (Limburg), Driessensstraat 7.

We starten om 10u (inloop vanaf 9.30u) en eindigen rond 15.30u.

Jouw investering

€ 289,- excl. BTW incl. healthy lunch & tussendoortjes, koffie & thee.

“Blijf die energie en focus uitstralen, alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd en voorbereid. Ik kreeg er zelf ook weer meer plezier in en vooral zin om het heerlijk te gaan structureren en voorbereiden.”
Workshop Laat Jezelf Zien Online

Ervaring van deelnemers

Je hielp me nadenken over wat ik het liefste deel en op welke manier.

Ik heb jouw hulp ingeschakeld op het moment dat ik het gewoon niet meer wist: Wat moet ik nou met alle content die ik heb?

Hoe vaak, waar en hoe kan ik dit delen? En ook: Wat wil ik nou met die socials?

We hadden een heel fijne videocall, waarin jij me geruststelde. Je liet me inzien dat ik zoveel materiaal op de plank heb liggen, waarmee ik weken vooruit zou kunnen plannen, zónder dat ik zelf dagelijks op socials ‘moet’ zijn.
Je hielp me nadenken over wat ik het liefste deel en op welke manier.

Het was inspirerend en die call gaf me een enorme boost om er zelf verder mee te gaan stoeien!

Zo fijn, dat ik niet het idee kreeg dat ik het ‘op een bepaalde manier’ moet doen, maar dat je me de ruimte gaf om zelf keuzes te kunnen maken!

Dank je , lieve Indra 😘

Anouk Sonnemans https://anouksonnemans.nl/ 9 augustus 2023

Lees meer referenties
default image

Veel mensen “doen maar wat” maar het is belangrijk om een plan te hebben en een doel. 

Deze workshop werd me aangeraden door Anouk Sonnemans van Regels die je Raken. Ik leerde om anders te kijken naar de content en de manier van dingen plaatsen. Dingen vallen me nu ook op bij andere mensen op Instagram. Ik ben anders gaan kijken. Ik heb ook inspiratie gekregen en fijne tips en tools. Het was een fijne rustige sfeer.Indra is heel leuk en toegankelijk. Ze weet waar ze over praat. De dag was zo om en dat is positief. Zeker een aanrader voor andere ondernemers. Omdat je zo kan leren om jezelf online zichtbaar te maken. Veel.mensen “doen maar wat” maar het is belangrijk om een plan te hebben en een doel. Ik vond het een hele fijne leuke dag. 

Sharon Martens https://regelsdiejeraken.nl 11 januari 2023

Lees meer referenties

Ik wilde meer structuur krijgen in het posten.  

Heb handige tips gekregen om mee aan de slag te gaan! De workshop leverde mij een plan op om mijn social media aan te pakken en inspiratie voor de posts. De ongedwongen sfeer was erg prettig. Duidelijke inhoud, wordt ingespeeld op de behoefte en je kunt ook meteen concreet aan de slag gaan. Tussendoortjes en lunch was heerlijk. De workshop is een aanrader om een doordacht plan te kunnen maken en niet zomaar wat op de socials zetten. 

Angelique Philips - Interieurarchitect https://www.angeliquephilips.nl/ 11 januari 2023

Lees meer referenties

We volgen jou al langer en waren al enthousiast. Toen we de workshop over reels voorbij zagen komen was dat precies wat we op dat moment nodig hadden omdat juist dat voor ons beide nog te spannend was. Deze workshop is een absolute aanrader! Het was eigenlijk boven verwachting. We hadden veel enthousiasme verwacht maar het was nog veel toffer!

De workshop heeft ons 3 reels opgeleverd! En dat is al veel meer dan wij hadden gedacht. Daarnaast hebben we vooral geleerd dat we moeten gaan ‘doen’. Niet zo lang nadenken en ook niet alles prefect willen doen. Maar ook de kennis en tips die we hebben gekregen en het samen ontdekken met andere ondernemers is zeer waardevol. De ontzettend ontspannen manier van de workshop beviel ons het meest. We voelden ons meteen op ons gemak en waar we twijfelden of dingen spannend vonden werden we echt aangemoedigd door jou.

Wij raden deze workshop zeker aan. Omdat je over de streep wordt getrokken om ‘gewoon’ lekker aan de slag te gaan en je krijgt ook nog superveel tips mee + allerlei voorbeelden waar je direct mee aan de slag kunt.

Nora en Marieke (Buro Kracht) https://burokracht.com/ 15 augustus 2022

Lees meer referenties
default image

Mijn Social Boostsessies bij Indra zijn zo ongelofelijk waardevol geweest, door deze sessies durf ik te experimenteren op social media, met posts, story’s en reels. Indra heeft bij mij letterlijk een drempel weggehaald.
Ze legt alles goed uit met heel veel geduld. Ze vertelt je over de verschillende apps die er zijn om het maken van bijvoorbeeld reels nog eenvoudiger te maken; waarom het belangrijk is om consistent te posten op social media, ze helpt je om je profiel beter zichtbaar te maken, wat ziet jouw klant? Wat maakt jou profiel aantrekkelijk? Wie is jou ideale klant?
Allerlei antwoorden op vragen die mij voorheen weerhielden om zichtbaarder te worden. Door deze sessies ben ik enthousiast geworden en word ik inmiddels helemaal blij als ik een dag reels gebatcht heb en alles klaar heb staan voor de aankomende maand. Echt een aanrader en je wordt er uiteindelijk heel blij van en jouw klant ook 😊

Anne-Marie Vissers 9 juni 2022

Lees meer referenties

Ik wou al een tijdje starten met het gebruiken van Reels op Instagram, maar zag er tegenop om het allemaal zelf uit te zoeken. Tot ik de workshop van Indra zag voorbijkomen op Social Media. En wat ben ik blij dat ik me daarvoor heb ingeschreven! Indra weet van aanpakken: eerst een beetje theorie en daarna de theorie onmiddellijk in de praktijk toepassen. Ik ging na een leerrijke, praktische en gezellige (Indra is ook erg enthousiast en gastvrij) ochtend gelijk al met een aantal Reels terug naar huis. Een absolute aanrader!

Vicky Stox https://www.odesque.nl 9 juni 2022

Lees meer referenties
default image

Indra is iemand die moeilijke dingen heel duidelijk uit kan leggen. Ze geeft superveel informatie en is altijd beschikbaar om je te helpen als je er zelf niet goed uitkomt. Een topper!!

Marloes 9 juni 2022

Lees meer referenties
default image

Ik heb de workshop bij Indra als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ze is heel kundig en enthousiast en geduldig. 
Een fijne sfeer in de ruimte en fijn om dit samen met andere ondernemers te kunnen doen. Dus zeker een aanrader!! 

Anja Kessels https://anjakessels.nl 9 juni 2022

Lees meer referenties
default image

De workshop was zeer waardevol voor mij. Het lukt mij steeds beter om alles voor te bereiden en in te plannen.

Chayenne Adrenaline boutique 9 juni 2022

Lees meer referenties

Indra is een enthousiaste en geweldige dame die je laat zien waar je waarde zit en wat je kan om dat zoveel mogelijk uit te dragen op je socials!
Wat ik vooral heel prettig vond was haar persoonlijke aanpak waardoor ik erg gericht advies kreeg.
Ze heeft heel veel kennis en dat merk je aan alles als je met haar werkt.
Echt een aanrader voor iedere ondernemer die haar bedrijf nog meer next level wil krijgen.

Frency Koster Fotografie https://www.koster-fotografie.nl/ 9 juni 2022

Lees meer referenties

Ik wilde zelf meer inzicht krijgen in werken op social media met tools die me tijd besparen. ik heb 1) planningstools leren kennen en 2) een werkbare jaaragenda leren maken. De workshop leverde me inzicht in timing en planning van een jaar rond social media gebruiken. Het in kleine groep werken en horen hoe andere ondernemers omgaan met social media beviel het meeste. Tussendoortjes en lunch waren top geregeld. Ik zou andere ondernemers, verenigingen, bedrijven deze workshop  zeker aanbevelen wanneer ze meer inzicht willen hebben in werken met social media.

Anneke Crijns https://www.sailcenterlimburg.com/ 9 juni 2022

Lees meer referenties

Yes, was superleuk! Echt een aanrader als je nog niks met reels doet en wel inziet dat ze een belangrijke marketingtool kunnen zijn. Vooral om nieuw publiek/nieuwe volgers te trekken zijn ze awesome! En Indra is ook awesome als trainer; duidelijk, geduldig, ze geeft je veel geweldige ideeën die je zo kunt meenemen en het is sowieso een heerlijk mens!

Debbie van Cleef https://vaforadventure.com 11 april 2022

Lees meer referenties
nicole pol sprookjesvrouw

Jij bent echt de Queen of Reels! Dank je Indra, voor de super toffe en inspirerende workshop, de excellent begeleiding – awesome! en jouw toffe gezelschap en engelengeduld met mij!! Nu oefenen inderdaad!

Nicole Pol https://www.fairytalebranding.nl/ 11 april 2022

Lees meer referenties
default image

Ik koos voor deze workshop omdat ik graag tips & tricks wilde over hoe ik Instagram gestructureerder en professioneler kan inzetten.

De workshop voldeed absoluut. Het was heel verhelderend, praktisch en bovendien biedt Indra handige ‘tools’ waarmee je direct aan de slag kan en het hele jaar door doelgericht kunt werken. Ik heb hierdoor heel veel inspiratie gekregen en zin om actief aan de slag te gaan met de opgedane kennis!

Ik vond de hele dag een feestje! Het is zo heerlijk om nieuwe kennis op te doen, en vooral als iemand dit met zoveel enthousiasme overbrengt zoals Indra dit doet.

Ik raad deze workshop absoluut aan. Indra neemt alle tijd voor de deelnemers en bovendien is het prettig om dit met een klein groepje te doen waarbij je ook nog van elkaar kunt leren en samen kunt sparren. Indra brengt haar kennis op een enthousiaste manier over en geeft een heleboel informatie waar je écht iets mee kunt

Marlou 11 april 2022

Lees meer referenties
default image

Ik koos voor deze workshop omdat ik meer zichtbaar online te wil zijn. Het heeft mij inzicht en structuur gegeven.

Dank Indra, voor je enthousiasme en expertise. Ook voor dummies op dit gebied, helpt het om kleine stapjes te nemen.

Annie 11 april 2022

Lees meer referenties
default image

Ik was opzoek naar handvatten zodat posten wat meer in mijn systeem komt en het van nature gaat. De workshop voldeed zeker aan mijn verwachtingen. Je denkt vaak veel te moeilijk en voor een ander. Volg je gevoel.

Ik heb nu meer overzicht en structuur!

De diversiteit van de training was goed. Een goede balans tussen info oppakken en zelf de handen uit de mouwen steken! Ook de teamsamenstelling was super! Wat een inspirerende gemixte club.

Ik raad deze workshop zeker weten aan. De kennis van Indra is breed en ze weet het zonder te diep op de stof in te gaan, goed te verwoorden zodat je gemakkelijk zelf aan de slag kunt.

Linda van der Velden 11 april 2022

Lees meer referenties

Waaw, dankjewel Indra! Ik ben sprakeloos door deze super waardevolle review. Het was een feest om met jou te mogen samenwerken, je bent een warm, sociaal, spontaan, hartelijk mooi mens. Een kei in je vak en alleen al daarom vind ik het te gek dat ik jouw beeldverhaal heb mogen fotograferen. Ook ik vind het telkens weer te gek als ik jouw foto’s online voorbij zie komen en de context waarin je elk beeldverhaal toepast. Jouw workshops zijn een perfecte aanvulling voor elke ondernemer waarmee ik mag samenwerken zodat zij de handvaten krijgen hoe ze de foto’s uit hun beeldbank maximaal kunnen toepassen! Ik beveel jou dan ook altijd aan!

Kristel Fotografie Thorn https://kristelfotografiethorn.nl/ 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik wilde een deep dive in Insta. De workshop was een laagdrempelige, resultaatgerichte training in een sfeervolle omgeving. Ik ging naar huis met meer planmatig inzicht. Wat me het meest beviel was het warme en heldere enthousiasme van Indra. Haar bevlogenheid én de praktische aanpak vond ik super. Tijdens de training direct aan de slag met je eigen contentkalender. Het vloog voorbij. Tussendoortjes en lunch waren heerlijk. Als je op zoek bent naar een Insta training gericht op planning, contentkalender etc raad ik de workshop zeker aan.

Rianne - Dreamchaserslab https://dreamchaserslab.com/ 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik koos voor de workshop omdat het me aansprak om meer te leren over het structureren van content. De workshop voldeed aan mijn verwachtingen. Het leverde me een beeld op van de mogelijkheden om mijn content te gaan structureren. Wat me het meeste beviel aan de dag? Indra’s energie en enthousiasme waardoor ik er zelf ook weer meer plezier in kreeg en vooral zin om het heerlijk te gaan structureren en voorbereiden. Inhoud en aanpak top. Ik raad andere ondernemers deze workshop aan! Voor bepaalde bedrijfstakken zou ook kunnen zoals de P&R medewerkers denk ik dat Indra ook een inspiratiebron is. Blijf die energie en focus uitstralen, alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd en voorbereid!!

Robin - Van Natura Gezond https://van-natura.nl/ 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik koos voor de workshop omdat ik jou een KEI vind in online zichtbaarheid op een natuurlijke manier. En bij jou voel ik me altijd op mijn gemak. Ik had behoefte aan structuur, op het gebied van social media. De workshop leverde me overzicht én inzicht. Overzicht over de komende maand; wanneer wil ik wat plaatsen. Het inzicht is dat ik meer mag focussen. Wat me het meest beviel aan de dag? De ruimte krijgen om zelf praktisch aan de slag te kunnen gaan, met hulp op afroep 😉 Je hebt je expertise op het juiste niveau voor de deelnemers weten in te zetten. Goeie opbouw van de dag. Tussendoortjes & lunch? Was super lekker en gezond! Heel goed verzorgd. Ja, ik raad echt iedereen, die met gestructureerd met social media aan de slag wil gaan deze workshop aan. Het was goed voorbereid & jij was helemaal in je element: daar heb ik ook van genoten!

Anouk Sonnemans https://anouksonnemans.nl/ 6 april 2022

Lees meer referenties
hees lights and living

Ik wilde meer inzicht krijgen in het inplannen van berichten op social media. Ik ging met meer kennis naar huis dan dat ik kwam. Daarnaast hoopte ik dat we wellicht een fijne contentplanning zouden ontvangen en deze hebben we ook gekregen. Fijne handvaten voor het inplannen van social media content. Daarnaast veel inspiratie tips gekregen door met elkaar te sparren. De gehele dag is goed bevallen. Een fijne indeling van de dag door eerst kennis te delen en daarna zelf te starten. De inhoud was goed, duidelijk te horen en te zien dat je met passie je werk doet. Door te beginnen met eerst de kennis te delen en daarna zelf aan de slag gaan, kon je meteen vragen stellen als je ergens tegen aanliep. De tussendoortjes en de lunch waren super lekker! Eens wat anders dan de standaard broodjes van een broodjeszaak. De lunch maakt de cursus dan net wat specialer dan andere cursussen. Duidelijke cursus met handvaten waar je ook iets aan hebt. Denk aan de contentplanning die je met ons gedeeld hebt en waar zelf in kunnen werken. Ga zo door met het delen van je passie! Zo leuk om te zien hoe enthousiast je bent en dat enthousiasme ook weet over te brengen. Hierdoor kreeg ik zelf echt zin om aan de slag te gaan met de content planning en het bedenken van nieuwe content.

Jasmijn - Hees Light & Living https://www.lightsandliving.nl/ 6 april 2022

Lees meer referenties
default image

Het was absoluut een zeer waardevolle workshop. Echte tips gekregen om direct aan de slag te gaan. Wat de workshop me opleverde? Dat ik een planning kan maken, dat ik vooraf de posts voor kan bereiden en heel belangrijk dat ik de ideeën voor de posts heb. Wat het meest beviel? De veilige en gezellige sfeer, met leuke enthousiaste ondernemers en dat alles onder de professionele begeleiding van Indra. De inhoud was goed, de aanpak was ook goed. Wat , mij betreft was de tijd tekort en had het nog gerust een uurtje langer mogen duren. Echter was de workshop goed en direct toe te passen! De tussendoortjes en de lunch waren super!

Anne-Marie Vissers 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik wilde helderheid wat mij te doen staat, te verbeteren is voor wat betreft marketing/social media. En die helderheid heb ik gekregen na de workshop. Ik vind het overall een hele prettige, leuke en leerzame dag! Ik voelde mij meteen op mijn gemak in jouw prachtige huis. Verder was er met “de mede- kandidaten” een hele leuke klik en werden er mooie en inspirerende gesprekken gevoerd. Naast de kennis die ik heb opgedaan over online zichtbaar zijn was dit echt een cadeautje. Qua inhoud net genoeg niet te veel en heel duidelijk. Qua aanpak heel gestructureerd. En de duur was net lang genoeg. Langer moet het niet duren want dan wordt de aandacht minder.
De lunch en tussendoortjes was helemaal prima! Lekker, gezond en eiwitrijk. 🙂

Wendy Peeters - Femm FSQ https://www.femmfsq.nl/ 6 april 2022

Lees meer referenties
default image

Ik koos voor de workshop omdat ik meer wilde weten over Social Media. De workshop voldeed aan mijn verwachtingen. Veel geleerd vooral over plannen van content. Alles was goed georganiseerd en er was voldoende tijd voor vragen en interactie. Goede inhoud. Aanpak was prima. Duur ook goed. De tussendoortjes en lunch waren heerlijk. Gezond eten vind ik belangrijk.De workshop is een aanrader voor voor mensen die op zoek zijn naar praktische info en de contentkalender.

Eef Lozen 6 april 2022

Lees meer referenties

Tot voor kort was Indra Kusters mijn stok achter deur als het om mijn online zichtbaarheid ging. Zij stimuleerde me content te schrijven en zorgde ervoor dat deze op de juiste momenten en social media kanalen gepost werd.

Vanaf nu ga ik zelf aan de slag met mijn online zichtbaarheid. Het voelt een beetje alsof je het ouderlijk huis verlaat en op eigen benen gaat staan. Van de ene kant is het heel spannend en van de andere kant geeft het een boost om die eigen verantwoordelijkheid te hebben.

Om goed voorbereid te zijn heb ik gisteren de workshop “Laat jezelf zien online” gevolgd. Een aanrader voor iedere ondernemer die meer structuur en continuïteit wil hebben in online zichtbaarheid.
Indra geeft je veel praktische tips die je meteen kunt toepassen.

Mijn eerste opzet voor de content kalender 2022 is gemaakt. Nu komt het erop aan om door te pakken en focus houden.

Marielle Hennen - Marielle Hennen Coaching https://www.mh-coaching.nl/ 6 april 2022

Lees meer referenties

Na 2,5 jaar actief aan mijn online zichtbaarheid te hebben gewerkt, begon ik te merken dat de inspiratie weg was en het me veel energie begon te kosten. Ik heb in die tijd veel van je geleerd en je zorgde ervoor dat alles op tijd en op de juiste kanalen werd geplaatst. Dat was erg fijn. Ik heb bewust een maand niets gedaan met social media en merk ik dat de inspiratie terug begon te komen. Ik wil ook gaan ervaren hoe het is om zelf de regie te nemen over mijn online zichtbaarheid. Met deze workshop wilde ik meer leren over hoe ik bepaal wanneer ik welke content plaats. Hoe krijg ik structuur en zorg ik ervoor dat ik mijn doelgroep bereik.

De workshop voldeed aan mijn verwachtingen. Wat ik fijn vond is dat we meteen aan de slag gingen met brainstormen over geschikte content en het vullen van de contentkalender. Hierdoor ben ik al een eind op weg en kan ik nu zelf dit alles verder uitwerken. Ideeën voor content, een gestructureerde aanpak van mijn online zichtbaarheid, de nodige tools en tips. Het was een top dag. De omgeving, jouw enthousiaste inbreng, het contact met andere ondernemers en de verzorging maakte het helemaal compleet.

De workshop is een absolute aanrader voor elke ondernemer die zelf aan de slag wil met zijn online zichtbaarheid. De workshop is praktisch. Jouw kennis, tips en tools zorgen ervoor dat je tijdens de workshop een begin hebt gemaakt en erna ook zelfstandig verder kunt.

Marielle Hennen - Marielle Hennen Coaching https://www.mh-coaching.nl/ 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik heb gekozen voor deze workshop omdat ik mijn social media accounts meer wilde gaan gebruiken en planmatiger aan het werk wilde gaan. Omdat de inhoud me aansprak. En ook vanwege het enthousiasme en de kennis van Indra. Alles wat voor mij belangrijk was en wat in de inhoud van de dag beschreven stond kwam uitgebreid aan bod.

Ik heb zin om weer met mijn social media aan de slag te gaan. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik mijn posts beter kan structureren en plannen. Kennis over contentvormen, ideeën voor de inhoud. En daarnaast een gezellig dag met een heerlijke lunch!

Ik denk dat dit voor veel ondernemers een zinvolle investering is.

Peggy Maes - Peggy Maes fotografie https://www.peggymaesfotografie.nl/ 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik ben een net startende ondernemer. En heb geen ervaring met Linkedin en Instagram om mijn bedrijf daarop te profileren. Ik heb tijdens de workshop meer inzicht gekregen in de functie en het gebruik van social media.
Als je gestructureerd je bezighoudt met social media, je dit enorm veel tijd kan winnen. Indra voorziet je van praktische tips, en geeft voorbeelden mee, een planningstool zodat je concreet aan de slag kan. Het is een zeer praktische training.
De ontvangst, de samenstelling van de groep, de sfeer, zeer toegankelijk. Aangezien de kennis en ervaring in dit groepje zeer wisselend was, ik was de minst ervaren op het gebied van social media, heb ik niet als bezwarend ervaren, Er was ruimte om vragen te stellen, en men was bereid om te luisteren en mee te denken.
Goede accommodatie. Fijne catering. Mooie verdeling van theorie en praktisch kunnen oefenen.

Verhelderend, vernieuwend en warm.

Anne van Munster - overspANNE https://www.overspanne.nl/ 6 april 2022

Lees meer referenties
buro eef

Ik wil niet meer dat vormgeving de basis is van mijn socials. Een betere strategie voor de socials gaat me meer rust geven. Een fundament om op terug te vallen. In deze workshop deelt Indra stap voor stap waardevolle informatie. Ze geeft je de ruimte om het op jouw eigen manier aan te pakken, met een goed fundament als uitgangspunt. Ik heb geleerd om eerst een goede structuur neer te zetten. Dan pas nadenken over welke content daar bij past. Het gaat om de juiste mix. En die zie je fijn terug in de gemaakte contentkalender. Dat zorgt voor overzicht en rust.
Alles klopt! Hoe Indra is als persoon komt overal in terug. De fijne sfeer van de locatie, goede voorbereiding, persoonlijke aanpak en zelfs de lunch paste perfect in het geheel. Met een warm gevoel en een grote glimlach kijk ik terug op een leerzame dag.
Wat voorheen voelde als een grote berg werd in kleine stapjes opgebouwd. Ik voelde de rust meteen ontstaan in mijn hoofd. De aanpak was persoonlijk. Elke ondernemer heeft een ander doel en een andere doelgroep. Alles was bespreekbaar en er werd volop meegedacht. De workshop duurde precies lang genoeg. Alle belangrijke info kwam voorbij.
De workshop is echt een aanrader! Zeker voor degene die al wat ervaring hebben met social media.
De basiskennis is wel vereist. Als je die beheerst kun je tijdens deze workshop de diepte in duiken om het maximale uit je socials te halen.

Inspirerend, enthousiast, professioneel

Eveline van Vliet - Buro Eef https://www.buroeef.nl/ 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik heb voor deze workshop gekozen omdat ik mijn social media steviger wil opnemen in mijn marketingstrategie.

Er was een fijne sfeer, een heerlijke lunch/verzorging. Jouw enthousiasme en kennis, nieuwe mensen leren kennen. Niet echt nieuwe dingen geleerd, maar soms moet je gewoon weer bewust worden van wat voor je neus ligt.

Ik heb hernieuwde zin om bezig te zijn met berichten en video’s! Het was fijn om weer live aan de slag te zijn met fijne mensen.

Ik raad de workshop zeker aan. De workshop is een goede combinatie van inspiratie, motivatie, nuttige tips, praktische informatie en slimme tools. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk!

Inspirerend, aanstekelijk, motiverend

Debbie https://vaforadventure.com Urmond 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik heb voor deze workshop gekozen om praktisch meer aan de slag te kunnen met Instagram en handvaten te krijgen.

Je gebruikt een heel praktische en pragmatische aanpak. Dat gaf mij bewustwording van content creatie en hoe ik een doelgerichte maandelijkse planning opzet.

De interactie met deelnemers, het leren van elkaar en content model is een goede kapstok voor mezelf. Ik raad deze workshop absoluut aan.

inspiratievol, doelgericht en pragmatisch

Vivian - Evorecovery https://www.evorecovery.com/ 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik heb voor deze workshop gekozen omdat ik geholpen wilde worden met het creëren van een constructieve structuur in mijn online zichtbaarheid via Social media die efficiënt en praktisch uitvoerbaar is.

Ondanks dat ik best wel al e.e.a. weet, is de Vraag die ik had, beantwoord. Buiten dat was het ook nog eens een hele Fijne groep ondernemers bij elkaar. De sfeer was fijn en het voelde zelfs als “een dagje uit” waarbij ik op het eind ook nog eens een heel voldaan gevoel had.

Rust, handvaten (praktisch maar ook mbt krijgen van inzicht) ik weet nu hoe ik afwisselende content kan creëren die past bij de focus van dat moment (zonder dat ik het gevoel heb in herhaling te vallen, “maar iets te doen omdat het moet”

Ik weet nu hoe ik door de inhoudelijke opbouw (viper), vanuit focus deze content op voorhand (maandelijks) kan batchen.

Nu nog mijn gevoel hierop afstemmen. Dat het ok is dat ik niet meer zo vaak “op social media zit” want ik heb alles immers al vooruit gepland…

Het verzamelen van viper content, het schema vullen, het “stroomdiagram” dat in mijn hoofd is ontstaan waardoor ik voortaan efficiënter en gerichter online zichtbaar kan zijn. En de lekkere lunch, jouw enthousiasme en gastvrijheid.

De ondernemers waarmee ik mag fotograferen (toepassen beeldbank) en voor de ondernemers die de beeldstrategie hebben doorlopen zou deze workshop dé perfecte opvolger zijn om de koe bij de horens te vatten!

Praktisch effectief constructief

Kristel Fotografie Thorn https://kristelfotografiethorn.nl/ Thorn 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik had behoefte aan meer structuur en inspiratie voor het creëren van mijn social media content. Er werd aandacht besteed aan een goede opbouw van je content maar ook handige tools om het organiseren en inplannen van de content makkelijker te maken. De workshop heeft mij veel meer structuur gegeven. Ik werk nu verder vooruit. Dit geeft me enorm veel rust.

Er is een goede opbouw van de workshop. De hands on approach. Leren en meteen ook doen. Met voldoende tijd voor vragen ook als ze even van het thema afweken.  Ja, ik raad deze workshop zeker aan. Hij is perfect voor mensen die meer ervaring willen krijgen in het opbouwen van een degelijke social media feed.

Inspirerend. Helder. Actie.

Josie https://www.hoy.yoga/ 6 april 2022

Lees meer referenties

Ik wilde zelf meer inzicht krijgen in werken op social media met tools die me tijd besparen. ik heb 1) planningstools leren kennen en 2)een werkbare jaaragenda leren maken. De workshop leverde me inzicht in timing en planning van een jaar rond social media gebruiken. Het in kleine groep werken en horen hoe andere ondernemers omgaan met social media beviel het meeste. Tussendoortjes en lunch waren top geregeld. Ik zou andere ondernemers, verenigingen, bedrijven … deze workshop zeker aanbevelen wanneer ze meer inzicht willen hebben in werken met social media.

Anneke Crijns https://www.sailcenterlimburg.com/ Kinrooi B 6 april 2022

Lees meer referenties

Het was een feest om met jou te mogen samenwerken, je bent een warm, sociaal, spontaan, hartelijk mooi mens. Een kei in je vak en alleen al daarom vind ik het te gek dat ik jouw beeldverhaal heb mogen fotograferen. Ook ik vind het telkens weer te gek als ik jouw foto’s online voorbij zie komen en de context waarin je elk beeldverhaal toepast. Jouw workshops zijn een perfecte aanvulling voor elke ondernemer waarmee ik mag samenwerken zodat zij de handvaten krijgen hoe ze de foto’s uit hun beeldbank maximaal kunnen toepassen! Ik beveel jou dan ook altijd aan!

Kristel Fotografie Thorn https://kristelfotografiethorn.nl Thorn 3 januari 2022

Lees meer referenties

Ik koos voor de Social Media Boost sessie omdat ik niet wist wat er allemaal kan met Insta en om mezelf meer zichtbaar te maken. De training voldeed aan mijn verwachtingen. Indra legt alles duidelijk en geduldig uit, is enthousiast en voelt je goed aan, stimuleert je om er mee bezig te zijn. Wat de sessie me heeft opgeleverd? Meer zichtbaarheid. Meer durven.
Duidelijke uitleg beviel me het meeste aan de sessie. En dat je alles kunt vragen zonder dat je je bezwaard voelt. Ook daarna. Prima inhoud en aanpak. Ik raad andere ondernemers zeker deze sessie aan om over de drempel heen te stappen.

Praktijk voor psycho-energetisch therapie | Anja Kessels https://anjakessels.nl 15 november 2021

Lees meer referenties
simplify coaching

Ik ken en vertrouw Indra vanuit onze deelname aan de Groeibriljant. De Social Media training voldeed aan mijn verwachtingen en was in lijn met wat we vooraf hebben afgestemd. De training leverde me een praktische aanpak voor de uitvoering van mijn Social Media strategie op zodra ik daarin ga opschalen. Concreet inzicht in welke tools ik daar het beste voor in kan zetten. En vooral dat ik breder dan inhoud alleen moet communiceren. De mix van persoonlijk, strategie en praktisch beviel me het meeste. Ik raad andere ondernemers deze dag aan.

Simplify Coaching | Edo Koevoet <a href="https://www.simplify-coaching.com/nl/">https://www.simplify-coaching.com</a> 7 juni 2021

Lees meer referenties
jetske thielen

Ik denk soms wel “Ik kan het allemaal alleen. Het lukt me wel”. Maar ik ben erachter gekomen dat dat helemaal niet lukt. En helemaal niet als je een missie hebt om duurzaamheid te versnellen. Dan heb je elkaar uiteindelijk allemaal nodig. En die samenwerking is heel fijn dat ik die heb gevonden met Indra. Indra helpt mij in structuur aanbrengen, het opzetten van systemen achter de schermen. Ik merk dat me dat heel veel rust geeft. En het levert uiteindelijk ook heel veel kwaliteit op in mijn eigen werk naar mijn klanten toe. Daar ben ik Indra heel dankbaar voor. En het is ook super leuk om samen te groeien. Elkaar informatie en tips uit te wisselen. Ik heb ook een hele leuke persoonlijke klik met Indra. Indra, je bent een schitterende samenwerkingspartner voor mij.

Duurzaam Vlechtwerk | Jetske Thielen https://www.jetskethielen.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties
dok studiebegeleiding

Oplossingsgericht, open minded en heel betrouwbaar.

DOK Studiebegeleiding | Paddy Boumans https://www.dokstudiebegeleiding.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties
hees lights and living

Iemand die Indra inhuurt krijgt gewoon veel meer dan dat ie van haar vraagt. Dat doe ze gewoon automatisch want zo zit ze in elkaar. Ik ben trots op haar hoe zij haar ondernemerschap is aangegaan en hoeveel zij al is gegroeid in die korte periode.

Hees Light & Living | Chantal Hees https://www.lightsandliving.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties

Het social media gedoe neemt teveel tijd in en ik ben er niet consequent genoeg in om het dagelijks te volbrengen maar vooral niet professioneel genoeg DUS je bent voor mij een niet te missen investering . Dank je wel Indra, je hebt mij fantastisch geholpen. Ik ben echt blij dat we elkaar leren kennen hebben. Wat een verademing, voel me ineens professioneel. Je geeft mij altijd zo goed advies en ondersteuning ? je bent echt een topper Indra …

Heerlijk puur en bewust | Valerie Wicke https://www.heerlijkbewustenpuur.be 7 juni 2021

Lees meer referenties

Ik heb gekozen voor de strategiedag online zichtbaarheid omdat ik vast liep, ik was met hagel aan het schieten en het voelde niet dat ik voortgang boekte. De uitstraling van je website en je enthousiasme bij de intake heeft mij doen besluiten om te kiezen voor de strategie dag.

Ik had redelijk hoge verwachtingen van de dag en was bang dat ik daardoor teleurgesteld zou worden. Die angst bleek onterecht. Ik vond het enthousiasme, je openheid, directheid, de documenten die ik mee kreeg, de mix tussen strategie en praktische tips erg prettig.

Ik vond de dag “onbevangen”. Je oprechte wil om mij verder te helpen. De openheid, gestimuleerd door de prive-omgeving waarin wij zaten.

Ik voelde oprecht de belangstelling en wil om mij verder te helpen. Uiteraard heb je een hoop kennis en ervaring die je goed inzet.

Ook de nazorg vind ik prettig. Het is niet zo dat ik het gevoel heb vergeten te zijn nadat ik de deur uitgelopen ben. Dat is erg prettig en klantgericht.

Top voor Thuis https://www.topvoorthuis.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties
marjo theeuwen

Ik deed maar wat op Instagram en het was tijd voor verandering. Ik merkte dat ik zelf geen structuur kon aanbrengen en had hulp nodig. Ik volgde Indra al een tijdje en had een goed gevoel bij haar en ik had ook het idee dat ze genoeg expertise in huis had om mij te helpen met mijn hulpvraag. Of de Social Media training aan mijn verwachting voldeed? Jazeker, boven verwachting zelfs. Al mijn vragen die ik had zijn beantwoord en zonder dat ik die vragen hoefde te stellen. Alles zat al in de training. Ik weet nu welke aanpak ik wil hanteren op Instagram. Ook weet ik beter welke hashtags ik wil gebruiken en hoe ik die kan vinden, wat mijn doelgroep is en dat mijn kernwaarden ook belangrijk zijn. Voor mij was het gehele plaatje compleet. Ik vind een 1 op 1 training wel efficiënt dus dat vond ik prettig.
De inhoud beantwoordde al mijn openstaande vragen, alles is aan bod gekomen. Dus voor mij helemaal top. Ook de aanpak past bij mij. Ik heb al andere ondernemers deze dag aangeraden. Deze training vond ik zeker leerzaam voor iedereen die nog niet duidelijk heeft wat je moet doen op social media.

Travel Counsellors | Marjo Teeuwen https://www.travelcounsellors.nl/marjo.teeuwen 7 juni 2021

Lees meer referenties
inloophuis limani

Onze Raad van Bestuur vond het zeker een aanwinst om ons deze vorming te laten volgen nadat we aangaven dat we meer handvaten wilden hebben om de social media succesvol te kunnen beheren. De training voldeed zeker aan de verwachtingen. Alles wat we voorop hadden gesteld om te willen leren, werd beantwoord in de vorming. We waren na de training zeer enthousiast om aan de slag te gaan. De training leverde ons meer inzicht in het social mediagebeuren en wat er allemaal achter zit qua werk. Het is veel meer dan gewoon posten. De brainstorm beviel het meeste want die gaan we zeker meenemen naar de toekomstige werking en vormgeving van onze social media + contentplanner. Een verstaanbare, begrijpbare inhoud zonder al te veel moeilijke woorden of deze werden duidelijk uitgelegd. Een heel praktische aanpak die aangepast was aan de organisatie en de medewerkers die zeker van pas gaat komen. De training is zeker een aanrader. Het was een heel fijne vorming met ook wat ruimte voor even te ontspannen. Er wordt echt rekening gehouden met het kunnen en de kennis van de deelnemers. Er werden op maat tips meegegeven die we nu kunnen implementeren. Het was zeer aangenaam en we willen je bedanken voor de leerrijke ervaring.

Inloophuis Limani https://www.inloophuislimani.be/ 7 juni 2021

Lees meer referenties
buro eef

Zou ik meer uit mijn bedrijf willen halen? Ideeën op willen doen? Input en advies willen ontvangen van andere ondernemers? Die stok achter de deur willen voelen? Indra kwam met het toffe initiatief om de MasterMind groep ‘Next Level’ op te richten. Vier vrouwen die elkaar helpen met hun bedrijf. Geen twijfels! I’m in! Het enthousiasme van Indra zorgt voor een fijne vibe. Haar tips voor een betere zichtbaarheid online zijn toegankelijk en inspirerend en geven resultaat. Daarnaast is Indra gewoon een mooi mens met een prettige, warme energie. En altijd is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Blij dat ik je heb leren kennen Indra en ja, ik ga je zeker aanbevelen bij andere ondernemers.

Buro Eef Creatieve Communicatie | Eveline van Vliet https://www.buroeef.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties

Ik leerde Indra kennen via social media, door een enthousiaste oproep van haar. Bij de eerste kennismaking was er meteen een klik, alhoewel onze werkzaamheden heel anders zijn. Toen Indra in januari 2020 het initiatief nam voor de Mastermind Next Level hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken! Ik was op dat moment op zoek naar een businesscoach en vond in deze Mastermind veel méér dan ik bij een coach zou hebben gevonden. Indra heeft me al veel geleerd over zichtbaarheid en strategisch denken in mijn bedrijf. Zij heeft een prettige manier van feedback geven op mijn activiteiten in mijn bedrijf. Haar humor, energie en optimisme zijn voor mij een reden dat ik graag met Indra samenwerk, als collega-ondernemer!

Anouk Sonnemans - Balanscoach https://anouksonnemans.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties
udo Consultancy

Als zelfstandige met een volle agenda kwamen de grenzen van een werkweek voor mij in beeld. Een aantal zaken waar ik niet aan toe kwam, of minder passie mee had, waren o.a. het regelmatig bijhouden van mijn nieuwsberichten op mijn website, het doorplaatsen hiervan op LinkedIn, het beheren van mijn agenda en administratieve ondersteuning in diverse projecten. Indra heeft dit snel en goed opgepakt. Ze leert snel, stelt kritische vragen, stopt niet voordat ze snapt hoe iets werkt en denkt in oplossingen. Haar vakkundigheid, aandacht voor de persoonlijke relatie en humor maakt de samenwerking met haar prettig. Als dit je aanspreekt, kan ik je aanbevelen om eens contact met haar op te nemen.

Rob Udo Consultancy https://udo-consultancy.nl/nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties

Ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb leren kennen. Je inspireert en gunt mensen om je heen alle goeds en helpt ze daarbij waar mogelijk. Zo bijzonder!

Kristel Fotografie Thorn https://kristelfotografiethorn.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties
joop wolters

Als iemand “connectie opbouwen” ademt dan ben jij het.

Plek C | Joop Wolters https://plek-c.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties
baalanz

Gebrek aan content heb ik niet, omdat er nog zoveel te vertellen valt over wat acupunctuur, voeding en leefstijl kan betekenen voor vrouwengezondheid. Daarom heb ik met Indra een geweldige Social Media Boost sessie gehad om met minder tijd en energie toch aan mijn zichtbaarheid online te werken. Indra heeft me waardevolle tips en advies gegeven. Het belangrijkste advies was dat ik meer van mezelf moest laten zien. En dus ook meer eigen foto’s gebruiken, maar ook dat is een uitdaging voor mij… ik sta liever niet op de voorgrond. Een goed voornemen dus voor dit jaar!

Baalanz Acupunctuur & Natuurgeneeskunde | Aggie van Baal https://www.baalanz.nl 7 juni 2021

Lees meer referenties
Todoron

Omdat ik na een tijd offline te zijn geweest weer opnieuw moest beginnen met een netwerk opbouwen meldde ik me aan voor de Social Boost sessie. Indra had mijn profiel goed bekeken en gaf me handige tips & tricks. Het resultaat is dat ik nu nog gerichter posts en stories maak. Indra is een leuke, spontane vrouw. Neemt de tijd voor de sessie en doet echt moeite om je verder te helpen. Ik raad andere ondernemers een Social Boost Sessie zeker aan omdat je er altijd iets van opsteekt waardoor je je publiek nog beter bereikt.

Todoron De natuurlijke huidspecialiste https://www.todoronshop.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties

We hadden het gevoel de Strategiedag Online Zichtbaar nodig te hebben om ons een eindje op weg te helpen en hierna ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met Social Media. De manier van “aanvliegen” was prettig. Er lag een stappenplan vanuit Indra dat werd gebruikt als rode draad door de dag heen. Maar er was veel ruimte om de sessie te laten ontwikkelen en te laten zijn zoals deze spontaan ontstond. We raden andere ondernemers deze dag aan omdat het helpt om alles met betrekking tot Social Media meer inzichtelijk te krijgen. Ook ten opzichte van jouw bedrijf en jou als persoon.

Studio Ni Film – Motion – Graphic - Interior https://www.studioni.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties
ellenclaassen_logo

Ik ben de bedenker van de tekst en zij redigeert ze. Ze bedenkt plaatjes, ze maakt hele mooie content. Mijn business coach vertelde me bij het oprichten van mijn bedrijf “Ellen Claassen Leiderschapcoaching” om op tijd op zoek te gaan naar een goede Virtual Assistant want dat is vaak zoeken naar een speld in een hooiberg. Wel, ik heb die speld in de hooiberg gevonden in de vorm van INDRA en ik ben er super blij mee.

Ellen Claassen Leiderschapcoaching | Ellen Claassen https://www.ellenclaassen.nl/ 7 juni 2021

Lees meer referenties
default image

Ik vond ons gesprek heel energiek en inspirerend. Ook al kun je niet direct iets voor mij betekenen, je blijft met me verbonden en super coöperatief. Daarnaast zie ik je via de Social Media voorbij komen, op dezelfde manier: moedig, zichtbaar, positief. Als ik je bezig zie dan weet ik dat je succesvol zult zijn!

H. Henckens 7 juni 2021

Lees meer referenties
Jetten & co

Heel persoonlijk. Een gedreven persoon. Indra is zeer professioneel in wat ze doet. Ze werkt zeer ontzorgend, gestructureerd en is bovenal heel eerlijk en direct. Ze ondersteunt ons vooral in het online marketing gebeuren voor onze praktijk. Ze weet als geen ander onze werkzaamheden perfect te vertalen op ons online platform. Wij zouden jou niet meer kunnen missen INDRA! Je weet de kracht van ons bedrijf perfect online te presenteren!

Fysiotherapie Jetten & Co | Jolijn Herfs https://www.fysiotherapie-jetten.nl 7 juni 2021

Lees meer referenties
Marielle Hennen testimonial

Ik ben heel erg blij dat ik INDRA heb ingeschakeld om te zorgen voor continuïteit in mijn online zichtbaarheid. Het geeft mij rust. Ik kan me nu focussen op het coachen, want daar ben ik goed in en geeft mij energie.

Sinds vorig jaar heb ik het steeds drukker gekregen met mijn bedrijf. Dat betekende dat ik minder tijd overhield om zelf bezig te zijn met mijn online zichtbaarheid. Daarnaast wilde ik meer continuïteit en professionaliteit aanbrengen in mijn social media berichten. Ik kende Indra al van de netwerkvereniging waar we samen inzaten. Er was een klik en ik wist meteen dat ik Indra zou vragen als ik ooit iemand nodig had voor mijn online zichtbaarheid. Onze samenwerking levert mij heel veel rust en tijd op. En bovenal resultaat. Daarnaast leer ik ook van haar en geeft zij mij regelmatig tips hoe ik mijn zichtbaarheid kan verbeteren. Ze geeft op een fijne manier feedback en zet mij regelmatig aan het denken. Indra is erg attent en betrokken. Haar enthousiasme, kennis en gedrevenheid maken dat ik graag met haar samenwerk. Ik kan elke ondernemer aanraden zijn of haar online zichtbaarheid uit te besteden aan Indra.

Marielle Hennen Coaching | Marielle Hennen https://www.mh-coaching.nl Social media 24 oktober 2018

Lees meer referenties

Heel persoonlijk. Een gedreven persoon. Indra is zeer professioneel in wat ze doet. Ze werkt zeer ontzorgend, gestructureerd en is bovenal heel eerlijk en direct. Ze ondersteunt ons vooral in het online marketing gebeuren voor onze praktijk. Ze weet als geen ander onze werkzaamheden perfect te vertalen op ons online platform. Wij zouden jou niet meer kunnen missen INDRA! Je weet de kracht van ons bedrijf perfect online te presenteren!

Fysiotherapie Jetten & Co | Rick Jetten https://www.fysiotherapie-jetten.nl Social media beheer 24 oktober 2018

Lees meer referenties

De kleine lettertjes

Klik op de knop om de algemene voorwaarden voor workshops & trainingen te downloaden.

Wist je dat ...

ik ook een workshop geef over hoe je Reels kunt maken als een pro, met gemak én plezier?