Buiten kantooruren: Paalfitness als spiegel voor ondernemerschap

3 juli 2023 | Bron: De Limburger

“ 𝐎𝐯𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝐡𝐞𝐥𝐩𝐭 𝐳𝐞 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞𝐦𝐞𝐫𝐬 𝐦𝐞𝐭 𝐡𝐮𝐧 𝐳𝐢𝐜𝐡𝐭𝐛𝐚𝐚𝐫𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐨𝐩 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚, 𝐛𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧𝐭𝐨𝐨𝐫𝐮𝐫𝐞𝐧 𝐨𝐧𝐭𝐩𝐨𝐩𝐭 𝐳𝐞 𝐳𝐢𝐜𝐡 𝐭𝐨𝐭 𝐞𝐞𝐧…” … ik hoor het Jambers* zo zeggen 😂.

En zie de verbazing (en nieuwsgierigheid!) vaak aan de gezichten van mensen die ik vertel over mijn “bijzondere” hobby.

* 🤗Mocht je nog nooit van Jambers gehoord hebben, tussen 1992 en 1998 werd hij een tv fenomeen door zijn heerlijke Vlaamse uitspraak “Overdag is zij …, maar ‘s nachts ….”.

Voor de rubriek “buiten kantooruren” interviewde Maurice van der Linden voor Ondernemen in Limburg me over mijn niet-alledaagse hobby.

Een mooie manier om de vooroordelen en aannames die hierover bestaan te weerleggen.

Op mijn 44ste begon ik aan deze geweldige uitdaging. Ondanks dat ik één van de oudste leerlingen ben, ontdekte ik dat je alles kunt leren als je maar wil, oefent en volhoudt. 💯🌟 

Naast de fysieke kracht, krijg ik een onschatbaar cadeau: zelfvertrouwen en liefde voor mijn lichaam.

Ik leer mijn lichaam te omarmen, met alle imperfecties, er trots op te zijn en mijn eigen grenzen te verleggen.

Het leren van nieuwe technieken vergt tijd, geduld en doorzettingsvermogen. Je boekt stap voor stap vooruitgang en overwint obstakels. Dit helpt ook in andere aspecten van mijn (ondernemers)leven. Waar een wil is, is een weg😉. En opgeven is geen optie 🔥 

Laat je hart je leiden! 💖Of het nu paalfitness is, schilderen of het najagen van elke andere passie die jouw vuur doet branden, je bent nooit te oud om te beginnen, te leren en groots te bereiken.

Durf jij jouw passie te volgen (en te delen😉)? Ongeacht leeftijd, vooroordelen of belemmerende overtuigingen?

Lees het volledige artikel hier. 

Laat op social media zien waar je voor staat

7 juni 2023 | Bron:  Buro Henck

Interview door Buro Henck, over social media. 


“Als je echt waarde uit social media wilt halen, neem het dan ook serieus. Social media is een middel om je doel te bereiken. Geen doel op zich. Ik kom dan weer terug op consistentie. Zorg voor een goede voorbereiding. Maak een planning. Hou je aan de afspraken die je met jezelf maakt, om bijvoorbeeld content in batches vooruit te plannen en te maken. En vergeet het sociale aspect van social media ook niet. “

Lees het volledige artikel hier. 

Inside my business ...

1 mei 2021 | Bron:  Inside my business

Interview in de rubriek Ondernemers in “the spotlight”, over groei, transformatie en ontwikkeling. Met onder andere ‘wat ik de afgelopen 3 jaar heb geleerd over ondernemen’.

Lees het artikel hier, vanaf bladzijde 11.

Van jezelf wegcijferen tot 100% zichtbaarheid...

26 september 2020 | Bron:  Podcast Anouk Sonnemans

Mijn eerste Podcast interview als gast van Anouk Sonnemans Balanscoach.

Van jezelf wegcijferen tot expert in online onzichtbaarheid: dat is het verhaal van INDRA in de kersverse aflevering van mijn podcast ‘In Balans’.⁠

Zij deelt met ons hoe zij binnen enkele jaren gegroeid is van iemand die zichzelf wegcijferde naar een krachtige vrouw die weet wat ze wil én hoe het kwam dat ze die omslag wilde maken!⁠

Ik hoop je vooral te inspireren met mijn verhaal en mij nog beter te leren kennen.

🎧Luister je mee?

Klik hier voor de Podcast.

Online zichtbaar zijn? Leer je klanten kennen, bouw vertrouwen op.

9 juli 2020 | Bron: Interview Limburgwerkt.nu

Hoe zorg je voor continuïteit en zichtbaarheid op social media? Veel ondernemers en bedrijven komen hier niet aan toe of weten niet waar ze moeten beginnen.

Indra houdt zich bezig met online zichtbaarheid. “Als je een podium krijgt, maak daar dan volledig gebruikt van.” Klanten hebben de afgelopen maanden ingezien hoe belangrijk het is om die online zichtbaarheid te hebben. “Als het fysieke wegvalt, is het belangrijk dat je een back-up hebt. Er gaat wel tijd zitten in online zichtbaarheid. Na die ene post op social media begint het pas. Je moet de interactie aangaan. Mensen doen zaken met mensen, de tijd is voorbij dat je je kunt verschuilen achter een logo. Leer je klanten kennen, bouw vertrouwen op. Laat zien wie er achter je schermen zit.”

Nominatie Groeibriljant 2019

Op woensdag 18 september 2019 vond voor de zesde keer het Groeibriljant Event plaats.

Samen met 5 andere startende ondernemers uit de Gemeente Leudal streed ik om de eer van de Groeibriljant.

Helaas greep ik naast de prijs. Maar het podium dat ik kreeg aan de periode die vooraf ging en tijdens de avond zelf, samen met de ervaring die ik rijker was, nam ik wel mee naar huis!

Het was een mooie en waardevolle ervaring die me zowel op persoonlijk als zakelijk vlak weer vooruit heeft geholpen.

Winnaar juryprijs
De jury, bestaande uit Jeanne Houben van Rabobank Peel, Maas en Leudal, Pedro Nijsen van Vandaag Zorgvernieuwing en Jean-Paul Urlings van Bizzdom, kende de juryprijs toe aan Edo Koevoet en zijn bedrijf Simplify Coaching.

Winnaar publieksprijs
Na de presentaties in het BusinessCentrum Leudal werd de publieksprijs in de wacht gesleept door Thomas Boes met zijn bedrijf BOEST Yourself.

Nominatie Groeibriljant 2019