Hoe kan ik jou helpen?

Je investeert al een hele tijd energie in je zichtbaarheid op Social Media maar je inzet lijkt niet echt ergens heen te leiden. Je doet eigenlijk maar wat. Weet je überhaupt wel wat je nu precies wil bereiken met je online zichtbaarheid?

Daarnaast weet je niet altijd goed wat je aan content moet plaatsen? Op welke kanalen je je best focust? Weet je eigenlijk wel wie je precies wil bereiken? 

Of wil je al langere tijd “iets” met Social Media doen maar vind je het spannend jezelf te laten zien? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen?

Om een plek op het online podium te veroveren en de gewenste doelen ook hier te bereiken, is het belangrijk om te zorgen voor een goede basis.

Hier help ik jou graag mee middels de creatie van een duidelijke, resultaatgerichte online strategie.

Als specialist in Online Zichtbaarheid is het mijn missie om jou te adviseren en inspireren om Social Media op een leuke én slimme manier in te zetten.

Ik bied deze creatie aan in de vorm van een

1-op-1 Strategiedag Online Zichtbaar!

Ik help jou om jezelf te kunnen zijn en te laten zien op het online podium zodat je uitstraalt wie je echt bent en de juiste klanten aantrekt die bij jou passen!

Benieuwd wat deze Strategiedag inhoudt?

En nog belangrijker, wat deze dag jou oplevert?

Ik vertel je graag meer…

Als je blijft doen wat je deed,
krijg je wat je altijd kreeg …

Strategiedag Online Zichtbaar

1 - Quick Scan

We starten met een Quick Scan van jouw huidige online situatie. Wat deed je tot op heden online? Wat werkte wel en wat niet?

2 - Doel

Wat wil je precies bereiken met je online zichtbaarheid? Bij wie? En op welke termijn?

3 - Strategie

Opzetten van een succesvolle, online strategie gebaseerd op de gewenste situatie zodat je een concreet plan van aanpak hebt om mee aan de slag te gaan (FOCUS) en jouw doelen te realiseren.

Think and grow rich

Waar gaan we mee aan de slag tijdens deze Strategiedag?

De rode draad doorheen deze online strategie is DUURZAME online marketing.

Je leert namelijk op een organische manier, lange termijn relaties met jouw publiek op te bouwen. Hoe? Door verbinding te creëren middels INTERACTIE & AUTHENTICITEIT.

Dit betekent dus (tijd) investeren in het ontdekken van jouw doelgroep, luisteren, weten wat hun behoeftes zijn en hierop inspelen.

Wat levert deze Strategiedag jou op?

Aan het einde van de dag heb jij een concreet & maatwerk plan van aanpak waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw online zichtbaarheid te vergroten en jouw doel(en) te bereiken. Je weet welke content je gaat verspreiden en welke kanalen je hiervoor inzet. Dit betekent het einde van in het wild schieten. En het begin van doelgericht zichtbaar zijn.

INDRA Online zichtbaarheid

Strategiedag Online Zichtbaar

1-op-1 Strategiedag

Een hele dag, 1-op-1 werken aan een stevige strategie om jouw online zichtbaarheid als zelfstandig ondernemer te vergroten en jouw doelen te bereiken!

€ 695,- *

Incompany Strategiedag

Werken aan een stevige strategie om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en jouw doelen te bereiken!

Een hele dag, 1-op-1 of met jouw team op jullie lokatie

Op aanvraag*

* Exclusief 21% BTW. Locatie en reiskosten (>30km) in overleg.

 • Ik ben heel erg blij dat ik INDRA heb ingeschakeld om te zorgen voor continuïteit in mijn online zichtbaarheid. Het geeft mij rust. Ik kan me nu focussen op het coachen, want daar ben ik goed in en geeft mij energie.

  Marielle Hennen testimonial

  Marielle Hennen Coaching

  www.mh-coaching.nl
 • Wij zouden jou niet meer kunnen missen INDRA! Je weet de kracht van ons bedrijf perfect online te presenteren!

  Fysiotherapie Jetten & Co

  www.fysiotherapie-jetten.nl
 • Ik vond ons gesprek heel energiek en inspirerend. Ook al kun je niet direct iets voor mij betekenen, je blijft met me verbonden en super coöperatief. Daarnaast zie ik je via de Social Media voorbij komen, op dezelfde manier: moedig, zichtbaar, positief. Als ik je bezig zie dan weet ik dat je succesvol zult zijn!

  H. Henckens

 • Als iemand ‘connectie opbouwen’ ademt dan ben jij het. 

  J. Wolters

 • Ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb leren kennen. Je inspireert en gunt mensen om je heen alle goeds en helpt ze daarbij waar mogelijk. Zo bijzonder! 

  Kristel

 • Omdat ik na een tijd offline te zijn geweest weer opnieuw moest beginnen met een netwerk opbouwen meldde ik me aan voor de Social Boost sessie. Indra had mijn profiel goed bekeken en gaf me handige tips & tricks. Het resultaat is dat ik nu nog gerichter posts en stories maak. Indra is een leuke, spontane vrouw. Neemt de tijd voor de sessie en doet echt moeite om je verder te helpen. Ik raad andere ondernemers een Social Boost Sessie zeker aan omdat je er altijd iets van opsteekt waardoor je je publiek nog beter bereikt.

  Todoron

  Todoron

  https://www.todoronshop.nl
 • We hadden het gevoel de Strategiedag Online Zichtbaar nodig te hebben om ons een eindje op weg te helpen en hierna ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met Social Media. De manier van “aanvliegen” was prettig. Er lag een stappenplan vanuit Indra dat werd gebruikt als rode draad door de dag heen. Maar er was veel ruimte om de sessie te laten ontwikkelen en te laten zijn zoals deze spontaan ontstond. We raden andere ondernemers deze dag aan omdat het helpt om alles met betrekking tot Social Media meer inzichtelijk te krijgen. Ook ten opzichte van jouw bedrijf en jou als persoon.

  Studio Ni

  https://www.studioni.nl
 • Mijn business coach vertelde me bij het oprichten van mijn bedrijf “Ellen Claassen Leiderschapcoaching” om op tijd op zoek te gaan naar een goede Virtual Assistant want dat is vaak zoeken naar een speld in een hooiberg. Wel, ik heb die speld in de hooiberg gevonden in de vorm van INDRA.”

  Ellen Claassen

  https://www.ellenclaassen.nl

Boek nu je Strategiedag Online Zichtbaar

YES!

Kom ONLINE opdagen en kom in beweging!

Jij hebt een missie en ik help jou die missie de wereld in te sturen zodat jij die online plek krijgt die je verdient!

Als specialist in Online Zichtbaarheid help ik jou je business te laten groeien op een manier die bij jou past! Deze groei realiseer je vanuit een stevig fundament!

Gaan we samen aan de slag?

error: Deze inhoud is beveiligd ;-)