Hoe kan ik jou helpen?

Je investeert al een hele tijd energie in je zichtbaarheid op Social Media maar je inzet lijkt niet echt ergens heen te leiden. Je doet eigenlijk maar wat. Weet je überhaupt wel wat je nu precies wil bereiken met je online zichtbaarheid?

Daarnaast weet je niet altijd goed wat je aan content moet plaatsen? Op welke kanalen je je best focust? Weet je eigenlijk wel wie je precies wil bereiken? 

Of wil je al langere tijd “iets” met Social Media doen maar vind je het spannend jezelf te laten zien? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen?

Om een plek op het online podium te veroveren en de gewenste doelen ook hier te bereiken, is het belangrijk om te zorgen voor een goede basis.

Hier help ik jou graag mee middels de creatie van een duidelijke, resultaatgerichte online strategie.

Als specialist in Online Zichtbaarheid is het mijn missie om jou te adviseren en inspireren om Social Media op een leuke én slimme manier in te zetten.

Indra Social Media Expert

Ik bied deze creatie aan in de vorm van een

1-op-1 Strategiedag Online Zichtbaar!

Ik help jou om jezelf te kunnen zijn en te laten zien op het online podium zodat je uitstraalt wie je echt bent en de juiste klanten aantrekt die bij jou passen!

Benieuwd wat deze Strategiedag inhoudt?

En nog belangrijker, wat deze dag jou oplevert?

Ik vertel je graag meer…

Als je blijft doen wat je deed,
krijg je wat je altijd kreeg …

Strategiedag Online Zichtbaar

1 - Quick Scan

We starten met een Quick Scan van jouw huidige online situatie. Wat deed je tot op heden online? Wat werkte wel en wat niet?

2 - Doel

Wat wil je precies bereiken met je online zichtbaarheid? Bij wie? En op welke termijn?

3 - Strategie

Opzetten van een succesvolle, online strategie gebaseerd op de gewenste situatie zodat je een concreet plan van aanpak hebt om mee aan de slag te gaan (FOCUS) en jouw doelen te realiseren.

Indra Social Media Expert

Waar gaan we mee aan de slag tijdens deze Strategiedag?

De rode draad doorheen deze online strategie is DUURZAME online marketing.

Je leert namelijk op een organische manier, lange termijn relaties met jouw publiek op te bouwen. Hoe? Door verbinding te creëren middels INTERACTIE & AUTHENTICITEIT.

Dit betekent dus (tijd) investeren in het ontdekken van jouw doelgroep, luisteren, weten wat hun behoeftes zijn en hierop inspelen.

Wat levert deze Strategiedag jou op?

Aan het einde van de dag heb jij een concreet & maatwerk plan van aanpak waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw online zichtbaarheid te vergroten en jouw doel(en) te bereiken. Je weet welke content je gaat verspreiden en welke kanalen je hiervoor inzet. Dit betekent het einde van in het wild schieten. En het begin van doelgericht zichtbaar zijn.

Strategiedag Online Zichtbaar

1-op-1 Strategiedag

Een hele dag, 1-op-1 werken aan een stevige strategie om jouw online zichtbaarheid als zelfstandig ondernemer te vergroten en jouw doelen te bereiken!

€ 695,- *

Incompany Strategiedag

Werken aan een stevige strategie om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en jouw doelen te bereiken!

Een hele dag, 1-op-1 of met jouw team op jullie lokatie

Op aanvraag*

* Exclusief 21% BTW. Locatie en reiskosten (>30km) in overleg.

We hadden het gevoel de Strategiedag Online Zichtbaar nodig te hebben om ons een eindje op weg te helpen en hierna ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met Social Media. De manier van "aanvliegen" was prettig. Er lag een stappenplan vanuit Indra dat werd gebruikt als rode draad door de dag heen. Maar er…

We hadden het gevoel de Strategiedag Online Zichtbaar nodig te hebben om ons een eindje op weg te helpen en hierna ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met Social Media. De manier van "aanvliegen" was prettig. Er lag een stappenplan vanuit Indra dat werd gebruikt als rode draad door de dag heen. Maar er was veel ruimte om de sessie te laten ontwikkelen en te laten zijn zoals deze spontaan ontstond. We raden andere ondernemers deze dag aan omdat het helpt om alles met betrekking tot Social Media meer inzichtelijk te krijgen. Ook ten opzichte van jouw bedrijf en jou als persoon.

Studio Ni Film – Motion – Graphic - Interior https://www.studioni.nl/

inloophuis limani

Onze Raad van Bestuur vond het zeker een aanwinst om ons deze vorming te laten volgen nadat we aangaven dat we meer handvaten wilden hebben om de social media succesvol te kunnen beheren. De training voldeed zeker aan de verwachtingen. Alles wat we voorop hadden gesteld om te willen leren, werd beantwoord in de vorming.…

Onze Raad van Bestuur vond het zeker een aanwinst om ons deze vorming te laten volgen nadat we aangaven dat we meer handvaten wilden hebben om de social media succesvol te kunnen beheren. De training voldeed zeker aan de verwachtingen. Alles wat we voorop hadden gesteld om te willen leren, werd beantwoord in de vorming. We waren na de training zeer enthousiast om aan de slag te gaan. De training leverde ons meer inzicht in het social mediagebeuren en wat er allemaal achter zit qua werk. Het is veel meer dan gewoon posten. De brainstorm beviel het meeste want die gaan we zeker meenemen naar de toekomstige werking en vormgeving van onze social media + contentplanner. Een verstaanbare, begrijpbare inhoud zonder al te veel moeilijke woorden of deze werden duidelijk uitgelegd. Een heel praktische aanpak die aangepast was aan de organisatie en de medewerkers die zeker van pas gaat komen. De training is zeker een aanrader. Het was een heel fijne vorming met ook wat ruimte voor even te ontspannen. Er wordt echt rekening gehouden met het kunnen en de kennis van de deelnemers. Er werden op maat tips meegegeven die we nu kunnen implementeren. Het was zeer aangenaam en we willen je bedanken voor de leerrijke ervaring.

Inloophuis Limani https://www.inloophuislimani.be/

marjo theeuwen

Ik deed maar wat op Instagram en het was tijd voor verandering. Ik merkte dat ik zelf geen structuur kon aanbrengen en had hulp nodig. Ik volgde Indra al een tijdje en had een goed gevoel bij haar en ik had ook het idee dat ze genoeg expertise in huis had om mij te helpen…

Ik deed maar wat op Instagram en het was tijd voor verandering. Ik merkte dat ik zelf geen structuur kon aanbrengen en had hulp nodig. Ik volgde Indra al een tijdje en had een goed gevoel bij haar en ik had ook het idee dat ze genoeg expertise in huis had om mij te helpen met mijn hulpvraag. Of de Social Media training aan mijn verwachting voldeed? Jazeker, boven verwachting zelfs. Al mijn vragen die ik had zijn beantwoord en zonder dat ik die vragen hoefde te stellen. Alles zat al in de training. Ik weet nu welke aanpak ik wil hanteren op Instagram. Ook weet ik beter welke hashtags ik wil gebruiken en hoe ik die kan vinden, wat mijn doelgroep is en dat mijn kernwaarden ook belangrijk zijn. Voor mij was het gehele plaatje compleet. Ik vind een 1 op 1 training wel efficiënt dus dat vond ik prettig. De inhoud beantwoordde al mijn openstaande vragen, alles is aan bod gekomen. Dus voor mij helemaal top. Ook de aanpak past bij mij. Ik heb al andere ondernemers deze dag aangeraden. Deze training vond ik zeker leerzaam voor iedereen die nog niet duidelijk heeft wat je moet doen op social media.

Travel Counsellors | Marjo Teeuwen https://www.travelcounsellors.nl/marjo.teeuwen

Boek nu je Strategiedag Online Zichtbaar

YES!

Kom ONLINE opdagen en kom in beweging!

Jij hebt een missie en ik help jou die missie de wereld in te sturen zodat jij die online plek krijgt die je verdient!

Als specialist in Online Zichtbaarheid help ik jou je business te laten groeien op een manier die bij jou past! Deze groei realiseer je vanuit een stevig fundament!

Gaan we samen aan de slag?