Welkom bij Het Content Café:

Creëer met plezier. Verbind vanuit je hart.

Wat is Het Content Café?

Het Content Café is niet zomaar een Café. Ook niet de zoveelste cursus of workshop.

Het is een INSPIRATIE en CREATIE plek…

 • waar jij als ondernemer letterlijk aanschuift aan mijn ‘keukentafel’ om aan de slag te gaan met jouw content.
 • waar je gelijkgestemde ondernemers ontmoet, je zichtbaarheids-ervaringen deelt, en verbindt met anderen.
 • waar we samen op zoek gaan naar antwoorden op al jouw vragen rondom contentcreatie, inspiratie, social media updates, mindset, planning, Reels, Instagram, LinkedIn, Personal Branding en meer.
 • waar focus, plezier en inspiratie samenkomen.

Waarom alleen aan je zichtbaarheid ploeteren als je het ook samen kunt doen? Sparren, delen, inspireren en je netwerk uitbreiden, allemaal laagdrempelig én gezellig.

Waarom Het Content Café?

Is tijd maken om aan je social media content te werken wel eens een uitdaging voor je? Begrijpelijk. Je bent natuurlijk het liefst bezig met dat wat je passie is. Jouw vakgebied. Hierdoor valt, zeker in drukke periodes, je online zichtbaarheid regelmatig (als eerste) van je todo lijstje. “Oh dat doe ik morgen wel”. En als het morgen is wordt het overmorgen. Voor je het weet is er een week of langer voorbij waarin je onzichtbaar bent.

Ik geloof oprecht dat een dag volledig gefocust op content creatie je uiteindelijk tijd bespaart, en ook nog eens leuker en makkelijker is. Dat is het idee achter Het Content Café. Je ervaart een boost van creativiteit, enthousiasme en inspiratie. Als de middag voorbij is, ga je met een tevreden gevoel naar huis, boordevol nieuwe kennis en een hele hoop nieuwe content. Plus, je hebt ook nog je netwerk uitgebreid!

Wie en Wanneer?

Bij Het Content Café staat elke datum in het teken van een Special Content Guest. Een expert die met hun beste tips en inzichten een bijdrage levert aan jouw zichtbaarheid.

Denk hierbij aan specialisten op gebied van smartphonefotografie, time management, copywriting, mindset, Instagram, LinkedIn, Facebook, video, adverteren, ChatGPT, balans, Canva, …

Scroll verder naar beneden en ontdek welke experts al gepland staan!

Special Content Guests

Donderdag 30-11

Loes Mennen

Personal Branding Fotograaf & Smartphone workshops

“Er zijn zoveel momenten op je werkdag die je wilt delen. Maar je pákt de aandacht van je volgers pas echt met een mooi en vooral opvallend beeld. 

Deze foto’s maak je eenvoudig en snel met je telefoon. Maar hoe maak je nou zelf die beste foto? Een klein fotografisch trucje maakt al het verschil! 

Loes leert jou hoe je snel creatief kan denken en hoe je je telefooncamera op de juiste manier hiervoor gebruikt.”

Dinsdag 05-12 = uitverkocht!

Eveline van Vliet

Creatieve merkmaker en Instagram verhalenfluisteraar

“Stel je eens voor: stories die zo sprankelend zijn dat je volgers niet alleen blijven hangen, maar ook nog eens zorgen voor omzet. Klinkt goed, toch?
 
Ik ben Eveline van Buro Eef, creatieve merkmaker en Instagram-verhalenfluisteraar. Ik zorg ervoor dat die supertoffe dingen die je doet, een waanzinnig mooi merk worden. Een merk dat jouw unieke sparkle uitstraalt.
 
Tijdens de ‘Sparkling Stories’ masterclass ga ik je precies laten zien hoe jouw Instagram stories een magisch mooi onderdeel worden van jouw merk.
 
Duik in de fun van het maken van stories, ontdek de ins en outs van storytelling en leer wat wel (en absoluut niet!) werkt. Samen zorgen we ervoor dat jouw stories de spotlight krijgen die ze verdienen. En natuurlijk, hoe je stories zorgen voor kassa-gerinkel!
 
Klinkt dit als jouw soort feestje? Dan zie ik je dinsdag 5 december in Het Content Café bij Indra.”
Donderdag 14-12 = laatste tickets

Debbie van Cleef

Jouw technische rots in de online branding

“Je ziet ze vast wel vaker bij posts op Instagram; “reageer met <een bepaald woord> in de comments voor meer informatie.”

Als je dat doet krijg je binnen een minuut een berichtje in je DM’s. Met een pdf om te downloaden, een link naar een salespage of weggever, of een paar vervolgvragen over het onderwerp.

Het lijkt alsof die persoon op dat moment persoonlijk met jou aan het communiceren is … maar is dat wel zo? Vaak is het een chatbot die je zo kunt instellen zoals je wilt. Debbie gebruikt hiervoor Manychat en ze laat je zien wat de mogelijkheden zijn met Instagram en Messenger.”

Donderdag 25-01 = uitverkocht!

Anouk Sonnemans

Balanscoach en rake-vragen-steller

“Mijn naam is Anouk Sonnemans, Balanscoach. Oftewel “De balanstrut met een zachte G” 😉

Met mij aan je zij, hoef je niet lang te zoeken naar jouw ideale ritme.

Ik zorg er al jaren voor dat ik zelf in balans ben en up to date. Ik probeer allerlei methodes uit.
En daarmee inspireer en dirigeer ik mijn klanten en volgers dan weer!

Ook op het gebied van content maken heb ik al verschillende methodes uitgetest.
Social media, een podcast, de inspiratiemail, Whatsapp. Met en zonder systeempjes.
Met en zonder succes.

Niet alles werkt voor iedereen, op dezelfde manier. Het hangt af van jouw levensfase, jouw bedrijf en je talenten, welke manier van content maken het beste voor je werkt.

Ik deel graag mijn bevindingen tijdens Het Content Café en hoor ook graag hoe jij het aanpakt.

Vind jouw eigen (content)ritme!

Wat kun je verwachten?

Het Content Café opent om 9.00 uur en sluit de deuren om 15.00 uur. Tussen deze tijdslots kom en ga je lekker wanneer je wil.

Tijdens je verblijf maak je gebruik van koffie, thee, water en wat lekkers.

Lunch kun je zelf meebrengen, of je kunt een heerlijke lunch halen bij Pastorieke aan de overkant.

Er is wifi, en de groep is bewust klein gehouden om persoonlijke aandacht te waarborgen.

De special guests prikkelen jou tussen 10.30u en 11.15u met hun inspiratie en kennis.

Als werkplek heb je de keuze tussen de ‘focus’ tafel 🤫 en de ‘spar’ tafel 🗣.

De pilotprijs voor deelname is slechts €27,- excl. BTW.

Locatie

Driessensstraat 7, Neeritter.
Parkeren kan gratis op het Krekelbergplein.

Voor wie is Het Content Café?

Het Content Café is ontworpen voor ondernemers die contentcreatie steeds voor zich uit schuiven, geen tijd maken om eraan te werken, maar wel meer willen focussen op contentcreatie: het verzamelen van content ideeën, het opstellen van een contentplan, het uitwerken van content en het plannen ervan.

Hier kun je ook verbinding maken met andere ondernemers, inspiratie en kennis delen, ervaringen uitwisselen en groeien in je zichtbaarheid op social media.

Oproep Special Content Guests

Ben jij expert op gebied van:

 • video content
 • Reels
 • LinkedIn
 • adverteren
 • tekstschrijven
 • ChatGPT
 • mindset
 • Content marketing
 • gifjes
 • Personal Branding,…

… in ieder geval een vakgebied dat bijdraagt aan het content creatie proces op Social Media? En lijkt het je leuk om als Special Content Guest aan te haken en op die manier jouw netwerk te vergroten, je kennis te delen en andere enthousiaste ondernemers te inspireren?

Boek dan hier een kennismakingsgesprek en wie weet sta jij binnenkort op de kalender!

Voor wie me nog niet kent... het gezicht achter...

Hi. Mijn naam is Indra. 47 jaar. Geboren en getogen in België. Trotse mama van 2 jongens Milan (16) en Tren (8). Samen met mijn man wonen we in het mooie limburgse dorpje Neeritter (NL).

5 jaar geleden startte ik mijn ondernemersavontuur vanuit mijn thuis werkplek. Als Social Media Specialist help ik sindsdien ondernemers om in minder tijd, met meer gemak en plezier vanuit hun ❤️ zichtbaar zijn.

Dit doe ik door middel van 1-op-1 Boostsessies, Content & Reels Workshops en Social Media Beheer. Op Instagram en LinkedIn deel ik inspiratie en waardevolle kennis.

Eerder dit jaar ontstond het idee om Het Content Café te openen. Na een flinke verbouwing van 6 maanden is het eindelijk zover.

“Het Content Café.
Creëer met plezier.
Verbind vanuit je hart.”

 

Kijk er enorm naar uit jou te ontmoeten aan mijn keukentafel. Een plek waar inspiratie en plezier samenkomen. Met andere ondernemers gefocust werken aan je content. Leren van de ervaringen van de ander. Zodat je aan het einde van de dag met een flinke portie content inspiratie en/of creatie en veel voldoening weer richting huis gaat.

Liefs,

Indra