Hi!

Welkom!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Op deze pagina vertel ik je graag iets meer over mezelf zodat je me beter leert kennen. Als er op gebied van online zichtbaarheid iets ontzettend belangrijk is, is het wel jezelf laten zien. Mensen doen tenslotte zaken met mensen. Niet alleen offline, maar ook online. En persoonlijk contact ligt aan de basis van het ontwikkelen van een duurzame verbinding. Jezelf laten zien zorgt er ook voor dat je mensen aantrekt die bij je passen.

Mijn naam is Indra. Mijn vrienden en familie omschrijven me als enthousiast, empatisch, inspirerend en gedreven.

 

Zes jaar geleden verhuisde ik als Belgische samen met mijn man en twee kinderen, Milan en TREN, naar Nederland. We wonen als nieuw samengesteld gezin in Neeritter, een klein, gezellig dorpje tegen de Belgische grens, in een heerlijk huis waar ik me 100% thuis voel. In mijn vrije tijd vind je me in de sportschool, doe ik een dansje, luister ik naar muziek, wandel ik door de velden of langs het water, volg ik een yoga les of lees ik een heerlijke feelgood roman. Zoals het een echte Limburgse betaamt, hou ik van koken, goed uit eten en gezellige avonden met vrienden en familie.

Na mijn burn-out in 2013 begon ik mijn zoektocht naar wie ik was en wat ik nodig had om een tevreden, gelukkig leven te leiden. Op dat moment had ik een topbaan in dienstverband als Executive Assistant. Maar ik haalde hier geen voldoening meer uit. In 2018 besloot ik ontzettend gemotiveerd en vol vertrouwen mijn baan op te zeggen en mijn eigen bedrijf te starten als Virtual Assistant. 

Indra Kusters
Indra Kusters

Hierdoor ontdekte ik mijn passie voor Social Media en al snel werd duidelijk dat ik me wilde specialiseren in online zichtbaarheid. Ik doe nu niets liever dan andere ondernemers inspireren en helpen groeien door zichzelf te durven laten zien op het online podium. 

Ik ben zelf het meest actief op mijn favoriete Social Media kanaal, Instagram. Hier zorg ik voor inspiratie, verbinding en deel ik waardevolle tips.

Ik kijk ernaar uit je daar online te ontmoeten of live onder het genot van een heerlijke latte!

Tot snel,

INDRA