OVER INDRA

Indra Virtual Assistant

Mijn naam is Indra Kusters. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in het mooie Neeritter. In mijn vrije tijd vind je me altijd wel bij een bootcamp les, een yoga klas of ren ik ergens in Limburg over een landweg. Zoals het een echte Limburgse betaamt, hou ik van koken, goed uit eten en gezellige avonden met vrienden en familie.

Na een jarenlange ervaring als Executive Assistant in dienstverband begon ik begin 2018 een zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Iets waar ik mijn organisatorische en ondersteunende kwaliteiten kon inzetten en waarin ik me verder kon ontwikkelen. Toen het beroep Virtual Assistant op mijn pad kwam, werd een zaadje in mijn hoofd geplant. Ontzettend gemotiveerd en vol enthousiasme ben ik uit mijn comfort zone gestapt en heb mijn eigen bedrijf “INDRA|Virtual Assistant”​ opgericht.

Als Virtual Assistant ontzorg ik graag de ambitieuze ondernemer door mee te denken in het optimaliseren van processen op gebied van (online) marketing, social media, events en dagelijks management en verzorg ik de uitvoering hiervan. Ik word heel erg blij van structuur en optimalisatie!

Ben jij de ondernemer die ervaart dat elke dag te weinig uren heeft? Heb je behoefte aan een sparringpartner die je voor een korte of langere termijn ontlast van praktische werkzaamheden? Een professional die met je meedenkt en tijd oplevert? Neem dan vrijblijvend contact met me op .

Ik kijk ernaar uit je online te ontmoeten of live onder het genot van een kop koffie!

INDRA Virtual Assistant

 

 •  

  Damn woman what a presence… 

  I. Rozema

 •  

  INDRA, je bent kleurrijk! Heerlijk, I love it!

  Joke

 •  

  Wat een fijne uitstraling heb je! Krachtig en toch heel open/benaderbaar.

  S. Tolboom

 •  

  Ik hou van je enthousiasme!

  B. Simons

 •  

  Ik zou graag met linken om je bijdragen te kunnen volgen. De factsheet vind ik zeer waardevol.

  D. Bax

Project "Limburgse Maedjes"

Eind oktober 2018 mocht ik voor de camera van Fotovakvrouw Petra Niessen voor het project “Limburgse Maedjes”. Het boekwerk en de expositie zal een serie worden die de diversiteit en kracht van vrouwen in de Limburgse samenleving laat zien. Kitty Dijcks nogmaals bedankt voor de mooie visagie! Ik ben ontzettend blij met en trots op het eindresultaat! Ik deel alvast enkele foto’s van de shoot als sneak peek. More to come soon…