Je bent actief op Social Media maar...

Indra Social Media Boost

Hoe kan ik jou helpen?

Social Media Boost

Met de Social Media Boost help ik jou meer inzicht te krijgen in je social media activiteiten.

Na een quickscan van je online kanaal, adviseer en help ik je hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren en BOOSTEN.

Met als resultaat meer bereik, interactie & realiseren van jouw gewenste online doelen!

Kernwaarden die tijdens de Boost sessie centraal staan zijn verbinding & authenticiteit!

Wat houdt de Social Media Boost in?

1 - Online Intake

Voorafgaand aan de Boost sessie hebben we een online intake van 30 minuten.
Ik wil er achter komen wie je bent, waarom je doet wat je doet, op welke kanalen je actief bent, hoeveel tijd je spendeert aan je social media, wat je doel is en wat je aanbiedt aan wie.
Aan het einde van de intake hebben we helder welk kanaal we gaan BOOSTEN.

We maken dan eveneens een afspraak voor de Social Media Boost. Deze sessie kan online via Zoom of offline (locatie Neeritter), afhankelijk van de geldende RIVM-maatregelen.

2 - Quickscan

Na deze intake maak ik een Quickscan van het kanaal dat je wil boosten. Ik scan onder andere je profiel, content, beeldmateriaal, taal, interactie en consistentie. Mijn verslag is de basis van de Social Media Boost sessie.

3 - Social Media Boost

We gaan 2 uren samen de diepte in met mijn advies op gebied van onder andere:

CONTENT Welke content vergroot je bereik en interactie?

BEELDMATERIAAL Het belang van goed beeldmateriaal in je online zichtbaarheid.

ONLINE TOOL Introductie online tool voor creatie visuals.

PLANNEN Introductie online Social Media Planners voor het plannen van je posts.

FREQUENTIE Wanneer posten & hoe frequent.

TIPS & TRICKS Tijdens de sessie deel ik inspiratie, tips & tricks op maat om alles uit het kanaal te halen.

Als je blijft doen wat je deed,
krijg je wat je altijd kreeg!

Wat levert de Social Media Boost jou op?

Na de Social Media Boost heb jij een duidelijke FOCUS op gebied van:

CONTENT Je weet welke waardevolle content je kunt delen op jouw gekozen kanaal om ontdekt te worden door ideale prospects, hoe een relatie met hun op te bouwen en hun vertrouwen te winnen zodat deze prospect uiteindelijk jouw ideale klant wordt.

Je hebt een ingevulde content kalender voor de komende maand. 

BEELDMATERIAAL Je weet op welke manieren je je beeldmateriaal hierbij optimaal kunt inzetten.

CREATIE & PLANNING Je kent de basis van de online tools die je kunt gebruiken voor de creatie van visuals & het vooruitplannen van je posts.

BOOST Je gaat naar huis met een boost aan energie & inspiratie en kan je direct aan de slag om jouw missie de wereld in te sturen!

Gebrek aan content heb ik niet, omdat er nog zoveel te vertellen valt over wat acupunctuur, voeding en leefstijl kan betekenen voor vrouwengezondheid. Daarom heb ik vorige week met Indra een geweldige Social Media Boost sessie gehad om met minder tijd en energie toch aan mijn zichtbaarheid online te werken. Indra heeft me waardevolle tips en advies gegeven. Het belangrijkste advies was dat ik meer van mezelf moest laten zien. En dus ook meer eigen foto’s gebruiken, maar ook dat is een uitdaging voor mij… ik sta liever niet op de voorgrond. Een goed voornemen dus voor 2021!

Aggie-van-Baal-Acupunctuur-Natuurgeneeskunde-Baalanz

Aggie van Baal

Baalanz Acupunctuur & Natuurgeneeskunde

Omdat ik na een tijd offline te zijn geweest, weer opnieuw moest beginnen met een netwerk opbouwen deed ik mee aan de Social Boost Sessie. Goede tips en tricks zijn dan altijd welkom. Ik maak nu nog gerichter posts en stories. Indra is een leuke, spontane vrouw. Neemt de tijd voor een sessie en doet echt moeite om je verder te helpen. Ik raad andere ondernemers de Social Boost Sessie aan.

Todoron

Dorien

Todoron, De Natuurlijke huidspecialiste

We hadden het gevoel deze dag nodig te hebben om ons een eindje op weg te helpen om hierna ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met Social Media. We zijn vrij blanco in deze dag gestapt. We hadden aan het einde van de dag wel het gevoel dat de dag zinvol was. De manier van “aanvliegen” was prettig. Er lag een stappenplan vanuit Indra dat werd gebruikt als rode draad door de dag heen, maar er was veel ruimte om de sessie te laten ontwikkelen en te laten zijn zoals deze spontaan ontstond. Ik zou de Social Media Strategiedag aanraden om alles met betrekking tot Social Media meer inzichtelijk te krijgen. Ook ten opzicht van jouw bedrijf en jou als persoon.

Sjoukje

Studio Ni Creative Studio

Jouw investering

De Social Media Boost kost € 199,-* .

Ben jij klaar om het verschil te maken? Gaan we samen aan de slag?

* Exclusief 21% BTW. Locatie: online of Neeritter. Overige locaties in overleg.

Wil je nog een stok achter de deur?

Social Media Follow-Up

Heb je behoefte aan een stok achter de deur zodat je Social Media Boost sessie niet bij het advies blijft, maar je ook echt aan de slag gaat?

Plan dan een evaluatie in na 1 maand. We kijken samen hoe het de afgelopen tijd gegaan is. Wat loopt goed? Wat kan nog beter? Welke uitdagingen kom je tegen? Welke successen heb je al geboekt? Heb je extra inspiratie nodig voor het verder invullen van je contentkalender?

Boek dan de Online Zoom <<Social Media Follow-Up>> van 30 minuten.

De Social Media Follow-Up kost €39,-*

* Exclusief 21% BTW. 

Social Media Strategie

1-op-1 Strategiedag

Wil je het onderscheid maken en groeien in je online zichtbaarheid op Social Media vanuit een duidelijke online strategie?

Je doelen, kanalen, content, planning en focus helder hebben? En ben je klaar met in het wild schieten maar weet je niet hoe dan verder? Dan is de 1-op-1 Strategiedag iets voor jou!

error: Deze inhoud is beveiligd ;-)