Je bent actief op Social Media maar...

Indra

Hoe kan ik jou helpen?

1-op-1 Social Media Boost

Verhoog je online succes met de Social Media Boost!  Met mijn expertise help ik jou om meer inzicht te krijgen in jouw social media activiteiten.

Na een analyse van jouw online kanaal, bied ik persoonlijk advies en ondersteuning om jouw zichtbaarheid op social media te verbeteren en te boosten.

Dit alles leidt tot een groter bereik, meer interactie en de verwezenlijking van jouw gewenste online doelen.

Tijdens de Social Media Boost sessie staan verbinding en authenticiteit centraal om jouw online aanwezigheid te versterken.

Dus waar wacht je nog op?

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe ik jou kan helpen bij het behalen van online succes met de Social Media Boost!

Wat houdt de Social Media Boost in?

1 - Online Intake

Voorafgaand aan de Boost sessie hebben we een online intake van 30 minuten.
Ik wil er achter komen wie je bent, waarom je doet wat je doet, op welke kanalen je actief bent, hoeveel tijd je spendeert aan je social media, wat je doel is en wat je aanbiedt aan wie.
Aan het einde van de intake hebben we helder welk kanaal we gaan BOOSTEN.

We maken dan eveneens een afspraak voor de Social Media Boost (locatie Neeritter).

2 - Quickscan

Na deze intake maak ik een Quickscan van het kanaal dat je wil boosten. Ik scan onder andere je profiel, content, beeldmateriaal, taal, interactie en consistentie. Mijn verslag is de basis van de Social Media Boost sessie.

3 - Social Media Boost

We gaan 2 uren samen de diepte in met mijn advies op gebied van onder andere:

CONTENT Welke content vergroot je bereik en interactie?

BEELDMATERIAAL Het belang van goed beeldmateriaal in je online zichtbaarheid.

ONLINE TOOL Introductie online tool voor creatie visuals.

PLANNEN Introductie online Social Media Planners voor het plannen van je posts.

FREQUENTIE Wanneer posten & hoe frequent.

TIPS & TRICKS Tijdens de sessie deel ik inspiratie, tips & tricks op maat om alles uit het kanaal te halen.

4 - Social Media Follow-UP 30 minuten

Met de Social Media Follow-Up heb je een stok achter de deur zodat het niet alleen bij het advies van de Boost sessie blijft, maar je ook echt aan de slag gaat.  Deze evaluatie plannen we een maand na de Boost sessie. We kijken samen hoe het de afgelopen tijd gegaan is. Wat loopt goed? Wat kan nog beter? Welke uitdagingen kom je tegen? Welke successen heb je al geboekt? Heb je extra inspiratie nodig voor het verder invullen van je contentkalender?

Als je blijft doen wat je deed,
krijg je wat je altijd kreeg!

Wat levert de Social Media Boost jou op?

Indra Social Media Expert

Na de Social Media Boost heb jij een duidelijke FOCUS op gebied van:

CONTENT Je weet welke waardevolle content je kunt delen op jouw gekozen kanaal om ontdekt te worden door ideale prospects, hoe een relatie met hun op te bouwen en hun vertrouwen te winnen zodat deze prospect uiteindelijk jouw ideale klant wordt.

Je hebt een ingevulde content kalender voor de komende maand. 

BEELDMATERIAAL Je weet op welke manieren je je beeldmateriaal hierbij optimaal kunt inzetten.

CREATIE & PLANNING Je kent de basis van de online tools die je kunt gebruiken voor de creatie van visuals & het vooruitplannen van je posts.

BOOST Je gaat naar huis met een boost aan energie & inspiratie en kan je direct aan de slag om jouw missie de wereld in te sturen!

SHOW-UP Door de follow-up blijft het niet bij het advies maar ga je ook echt aan de slag. Je komt opdagen en boost je zichtbaarheid!

Todoron

Omdat ik na een tijd offline te zijn geweest weer opnieuw moest beginnen met een netwerk opbouwen meldde ik me aan voor de Social Boost sessie. Indra had mijn profiel goed bekeken en gaf me handige tips & tricks. Het resultaat is dat ik nu nog gerichter posts en stories maak. Indra is een leuke,…

Omdat ik na een tijd offline te zijn geweest weer opnieuw moest beginnen met een netwerk opbouwen meldde ik me aan voor de Social Boost sessie. Indra had mijn profiel goed bekeken en gaf me handige tips & tricks. Het resultaat is dat ik nu nog gerichter posts en stories maak. Indra is een leuke, spontane vrouw. Neemt de tijd voor de sessie en doet echt moeite om je verder te helpen. Ik raad andere ondernemers een Social Boost Sessie zeker aan omdat je er altijd iets van opsteekt waardoor je je publiek nog beter bereikt.

Todoron De natuurlijke huidspecialiste https://www.todoronshop.nl/

baalanz

Gebrek aan content heb ik niet, omdat er nog zoveel te vertellen valt over wat acupunctuur, voeding en leefstijl kan betekenen voor vrouwengezondheid. Daarom heb ik met Indra een geweldige Social Media Boost sessie gehad om met minder tijd en energie toch aan mijn zichtbaarheid online te werken. Indra heeft me waardevolle tips en advies…

Gebrek aan content heb ik niet, omdat er nog zoveel te vertellen valt over wat acupunctuur, voeding en leefstijl kan betekenen voor vrouwengezondheid. Daarom heb ik met Indra een geweldige Social Media Boost sessie gehad om met minder tijd en energie toch aan mijn zichtbaarheid online te werken. Indra heeft me waardevolle tips en advies gegeven. Het belangrijkste advies was dat ik meer van mezelf moest laten zien. En dus ook meer eigen foto's gebruiken, maar ook dat is een uitdaging voor mij... ik sta liever niet op de voorgrond. Een goed voornemen dus voor dit jaar!

Baalanz Acupunctuur & Natuurgeneeskunde | Aggie van Baal https://www.baalanz.nl

Het social media gedoe neemt teveel tijd in en ik ben er niet consequent genoeg in om het dagelijks te volbrengen maar vooral niet professioneel genoeg DUS je bent voor mij een niet te missen investering . Dank je wel Indra, je hebt mij fantastisch geholpen. Ik ben echt blij dat we elkaar leren kennen…

Het social media gedoe neemt teveel tijd in en ik ben er niet consequent genoeg in om het dagelijks te volbrengen maar vooral niet professioneel genoeg DUS je bent voor mij een niet te missen investering . Dank je wel Indra, je hebt mij fantastisch geholpen. Ik ben echt blij dat we elkaar leren kennen hebben. Wat een verademing, voel me ineens professioneel. Je geeft mij altijd zo goed advies en ondersteuning ? je bent echt een topper Indra ...

Heerlijk puur en bewust | Valerie Wicke https://www.heerlijkbewustenpuur.be

Jouw investering

Voor de 1-op-1 Social Media Boost betaal je € 289,-* .

Ben jij klaar om het verschil te maken? Gaan we samen aan de slag?

* Exclusief 21% BTW. Locatie: online of Neeritter. Overige locaties in overleg.

Social Media Strategie

1-op-1 Strategiedag

Wil je het onderscheid maken en groeien in je online zichtbaarheid op Social Media vanuit een duidelijke online strategie?

Je doelen, kanalen, content, planning en focus helder hebben? En ben je klaar met in het wild schieten maar weet je niet hoe dan verder? Dan is de 1-op-1 Strategiedag iets voor jou!