Referenties

Ik ben dankbaar en blij dat ik jou heb leren kennen. Je inspireert en gunt mensen om je heen alle goeds en helpt ze daarbij waar mogelijk. Zo bijzonder!

Kristel Fotografie Thorn https://kristelfotografiethorn.nl/

marjo theeuwen

Ik deed maar wat op Instagram en het was tijd voor verandering. Ik merkte dat ik zelf geen structuur kon aanbrengen en had hulp nodig. Ik volgde Indra al een tijdje en had een goed gevoel bij haar en ik had ook het idee dat ze genoeg expertise in huis had om mij te helpen met mijn hulpvraag. Of de Social Media training aan mijn verwachting voldeed? Jazeker, boven verwachting zelfs. Al mijn vragen die ik had zijn beantwoord en zonder dat ik die vragen hoefde te stellen. Alles zat al in de training. Ik weet nu welke aanpak ik wil hanteren op Instagram. Ook weet ik beter welke hashtags ik wil gebruiken en hoe ik die kan vinden, wat mijn doelgroep is en dat mijn kernwaarden ook belangrijk zijn. Voor mij was het gehele plaatje compleet. Ik vind een 1 op 1 training wel efficiënt dus dat vond ik prettig.
De inhoud beantwoordde al mijn openstaande vragen, alles is aan bod gekomen. Dus voor mij helemaal top. Ook de aanpak past bij mij. Ik heb al andere ondernemers deze dag aangeraden. Deze training vond ik zeker leerzaam voor iedereen die nog niet duidelijk heeft wat je moet doen op social media.

Travel Counsellors | Marjo Teeuwen https://www.travelcounsellors.nl/marjo.teeuwen

default image

Ik vond ons gesprek heel energiek en inspirerend. Ook al kun je niet direct iets voor mij betekenen, je blijft met me verbonden en super coöperatief. Daarnaast zie ik je via de Social Media voorbij komen, op dezelfde manier: moedig, zichtbaar, positief. Als ik je bezig zie dan weet ik dat je succesvol zult zijn!

H. Henckens

inloophuis limani

Onze Raad van Bestuur vond het zeker een aanwinst om ons deze vorming te laten volgen nadat we aangaven dat we meer handvaten wilden hebben om de social media succesvol te kunnen beheren. De training voldeed zeker aan de verwachtingen. Alles wat we voorop hadden gesteld om te willen leren, werd beantwoord in de vorming. We waren na de training zeer enthousiast om aan de slag te gaan. De training leverde ons meer inzicht in het social mediagebeuren en wat er allemaal achter zit qua werk. Het is veel meer dan gewoon posten. De brainstorm beviel het meeste want die gaan we zeker meenemen naar de toekomstige werking en vormgeving van onze social media + contentplanner. Een verstaanbare, begrijpbare inhoud zonder al te veel moeilijke woorden of deze werden duidelijk uitgelegd. Een heel praktische aanpak die aangepast was aan de organisatie en de medewerkers die zeker van pas gaat komen. De training is zeker een aanrader. Het was een heel fijne vorming met ook wat ruimte voor even te ontspannen. Er wordt echt rekening gehouden met het kunnen en de kennis van de deelnemers. Er werden op maat tips meegegeven die we nu kunnen implementeren. Het was zeer aangenaam en we willen je bedanken voor de leerrijke ervaring.

Inloophuis Limani https://www.inloophuislimani.be/

buro eef

Zou ik meer uit mijn bedrijf willen halen? Ideeën op willen doen? Input en advies willen ontvangen van andere ondernemers? Die stok achter de deur willen voelen? Indra kwam met het toffe initiatief om de MasterMind groep 'Next Level' op te richten. Vier vrouwen die elkaar helpen met hun bedrijf. Geen twijfels! I'm in! Het enthousiasme van Indra zorgt voor een fijne vibe. Haar tips voor een betere zichtbaarheid online zijn toegankelijk en inspirerend en geven resultaat. Daarnaast is Indra gewoon een mooi mens met een prettige, warme energie. En altijd is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Blij dat ik je heb leren kennen Indra en ja, ik ga je zeker aanbevelen bij andere ondernemers.

Buro Eef Creatieve Communicatie | Eveline van Vliet https://www.buroeef.nl/

dok studiebegeleiding

Oplossingsgericht, open minded en heel betrouwbaar.

DOK Studiebegeleiding | Paddy Boumans https://www.dokstudiebegeleiding.nl/

Heel persoonlijk. Een gedreven persoon. Indra is zeer professioneel in wat ze doet. Ze werkt zeer ontzorgend, gestructureerd en is bovenal heel eerlijk en direct. Ze ondersteunt ons vooral in het online marketing gebeuren voor onze praktijk. Ze weet als geen ander onze werkzaamheden perfect te vertalen op ons online platform. Wij zouden jou niet meer kunnen missen INDRA! Je weet de kracht van ons bedrijf perfect online te presenteren!

Fysiotherapie Jetten & Co | Rick Jetten https://www.fysiotherapie-jetten.nl

ellenclaassen_logo

Ik ben de bedenker van de tekst en zij redigeert ze. Ze bedenkt plaatjes, ze maakt hele mooie content. Mijn business coach vertelde me bij het oprichten van mijn bedrijf "Ellen Claassen Leiderschapcoaching" om op tijd op zoek te gaan naar een goede Virtual Assistant want dat is vaak zoeken naar een speld in een hooiberg. Wel, ik heb die speld in de hooiberg gevonden in de vorm van INDRA en ik ben er super blij mee.

Ellen Claassen Leiderschapcoaching | Ellen Claassen https://www.ellenclaassen.nl/

simplify coaching

Ik ken en vertrouw Indra vanuit onze deelname aan de Groeibriljant. De Social Media training voldeed aan mijn verwachtingen en was in lijn met wat we vooraf hebben afgestemd. De training leverde me een praktische aanpak voor de uitvoering van mijn Social Media strategie op zodra ik daarin ga opschalen. Concreet inzicht in welke tools ik daar het beste voor in kan zetten. En vooral dat ik breder dan inhoud alleen moet communiceren. De mix van persoonlijk, strategie en praktisch beviel me het meeste. Ik raad andere ondernemers deze dag aan.

Simplify Coaching | Edo Koevoet https://www.simplify-coaching.com

Het social media gedoe neemt teveel tijd in en ik ben er niet consequent genoeg in om het dagelijks te volbrengen maar vooral niet professioneel genoeg DUS je bent voor mij een niet te missen investering . Dank je wel Indra, je hebt mij fantastisch geholpen. Ik ben echt blij dat we elkaar leren kennen hebben. Wat een verademing, voel me ineens professioneel. Je geeft mij altijd zo goed advies en ondersteuning 🙈 je bent echt een topper Indra ...

Heerlijk puur en bewust | Valerie Wicke https://www.heerlijkbewustenpuur.be

Ik heb gekozen voor de strategiedag online zichtbaarheid omdat ik vast liep, ik was met hagel aan het schieten en het voelde niet dat ik voortgang boekte. De uitstraling van je website en je enthousiasme bij de intake heeft mij doen besluiten om te kiezen voor de strategie dag.

Ik had redelijk hoge verwachtingen van de dag en was bang dat ik daardoor teleurgesteld zou worden. Die angst bleek onterecht. Ik vond het enthousiasme, je openheid, directheid, de documenten die ik mee kreeg, de mix tussen strategie en praktische tips erg prettig.

Ik vond de dag “onbevangen”. Je oprechte wil om mij verder te helpen. De openheid, gestimuleerd door de prive-omgeving waarin wij zaten.

Ik voelde oprecht de belangstelling en wil om mij verder te helpen. Uiteraard heb je een hoop kennis en ervaring die je goed inzet.

Ook de nazorg vind ik prettig. Het is niet zo dat ik het gevoel heb vergeten te zijn nadat ik de deur uitgelopen ben. Dat is erg prettig en klantgericht.

Top voor Thuis https://www.topvoorthuis.nl/

udo Consultancy

Als zelfstandige met een volle agenda kwamen de grenzen van een werkweek voor mij in beeld. Een aantal zaken waar ik niet aan toe kwam, of minder passie mee had, waren o.a. het regelmatig bijhouden van mijn nieuwsberichten op mijn website, het doorplaatsen hiervan op LinkedIn, het beheren van mijn agenda en administratieve ondersteuning in diverse projecten. Indra heeft dit snel en goed opgepakt. Ze leert snel, stelt kritische vragen, stopt niet voordat ze snapt hoe iets werkt en denkt in oplossingen. Haar vakkundigheid, aandacht voor de persoonlijke relatie en humor maakt de samenwerking met haar prettig. Als dit je aanspreekt, kan ik je aanbevelen om eens contact met haar op te nemen.

Rob Udo Consultancy https://udo-consultancy.nl/nl/

Todoron

Omdat ik na een tijd offline te zijn geweest weer opnieuw moest beginnen met een netwerk opbouwen meldde ik me aan voor de Social Boost sessie. Indra had mijn profiel goed bekeken en gaf me handige tips & tricks. Het resultaat is dat ik nu nog gerichter posts en stories maak. Indra is een leuke, spontane vrouw. Neemt de tijd voor de sessie en doet echt moeite om je verder te helpen. Ik raad andere ondernemers een Social Boost Sessie zeker aan omdat je er altijd iets van opsteekt waardoor je je publiek nog beter bereikt.

Todoron De natuurlijke huidspecialiste https://www.todoronshop.nl/

Marielle Hennen testimonial

Ik ben heel erg blij dat ik INDRA heb ingeschakeld om te zorgen voor continuïteit in mijn online zichtbaarheid. Het geeft mij rust. Ik kan me nu focussen op het coachen, want daar ben ik goed in en geeft mij energie.

Sinds vorig jaar heb ik het steeds drukker gekregen met mijn bedrijf. Dat betekende dat ik minder tijd overhield om zelf bezig te zijn met mijn online zichtbaarheid. Daarnaast wilde ik meer continuïteit en professionaliteit aanbrengen in mijn social media berichten. Ik kende Indra al van de netwerkvereniging waar we samen inzaten. Er was een klik en ik wist meteen dat ik Indra zou vragen als ik ooit iemand nodig had voor mijn online zichtbaarheid. Onze samenwerking levert mij heel veel rust en tijd op. En bovenal resultaat. Daarnaast leer ik ook van haar en geeft zij mij regelmatig tips hoe ik mijn zichtbaarheid kan verbeteren. Ze geeft op een fijne manier feedback en zet mij regelmatig aan het denken. Indra is erg attent en betrokken. Haar enthousiasme, kennis en gedrevenheid maken dat ik graag met haar samenwerk. Ik kan elke ondernemer aanraden zijn of haar online zichtbaarheid uit te besteden aan Indra.

Marielle Hennen Coaching | Marielle Hennen https://www.mh-coaching.nl

baalanz

Gebrek aan content heb ik niet, omdat er nog zoveel te vertellen valt over wat acupunctuur, voeding en leefstijl kan betekenen voor vrouwengezondheid. Daarom heb ik met Indra een geweldige Social Media Boost sessie gehad om met minder tijd en energie toch aan mijn zichtbaarheid online te werken. Indra heeft me waardevolle tips en advies gegeven. Het belangrijkste advies was dat ik meer van mezelf moest laten zien. En dus ook meer eigen foto's gebruiken, maar ook dat is een uitdaging voor mij... ik sta liever niet op de voorgrond. Een goed voornemen dus voor dit jaar!

Baalanz Acupunctuur & Natuurgeneeskunde | Aggie van Baal https://www.baalanz.nl

We hadden het gevoel de Strategiedag Online Zichtbaar nodig te hebben om ons een eindje op weg te helpen en hierna ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met Social Media. De manier van "aanvliegen" was prettig. Er lag een stappenplan vanuit Indra dat werd gebruikt als rode draad door de dag heen. Maar er was veel ruimte om de sessie te laten ontwikkelen en te laten zijn zoals deze spontaan ontstond. We raden andere ondernemers deze dag aan omdat het helpt om alles met betrekking tot Social Media meer inzichtelijk te krijgen. Ook ten opzichte van jouw bedrijf en jou als persoon.

Studio Ni Film – Motion – Graphic - Interior https://www.studioni.nl/

Ik leerde Indra kennen via social media, door een enthousiaste oproep van haar. Bij de eerste kennismaking was er meteen een klik, alhoewel onze werkzaamheden heel anders zijn. Toen Indra in januari 2020 het initiatief nam voor de Mastermind Next Level hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken! Ik was op dat moment op zoek naar een businesscoach en vond in deze Mastermind veel méér dan ik bij een coach zou hebben gevonden. Indra heeft me al veel geleerd over zichtbaarheid en strategisch denken in mijn bedrijf. Zij heeft een prettige manier van feedback geven op mijn activiteiten in mijn bedrijf. Haar humor, energie en optimisme zijn voor mij een reden dat ik graag met Indra samenwerk, als collega-ondernemer!

Anouk Sonnemans - Balanscoach https://anouksonnemans.nl/

joop wolters

Als iemand “connectie opbouwen” ademt dan ben jij het.

Plek C | Joop Wolters https://plek-c.nl/

jetske thielen

Ik denk soms wel “Ik kan het allemaal alleen. Het lukt me wel”. Maar ik ben erachter gekomen dat dat helemaal niet lukt. En helemaal niet als je een missie hebt om duurzaamheid te versnellen. Dan heb je elkaar uiteindelijk allemaal nodig. En die samenwerking is heel fijn dat ik die heb gevonden met Indra. Indra helpt mij in structuur aanbrengen, het opzetten van systemen achter de schermen. Ik merk dat me dat heel veel rust geeft. En het levert uiteindelijk ook heel veel kwaliteit op in mijn eigen werk naar mijn klanten toe. Daar ben ik Indra heel dankbaar voor. En het is ook super leuk om samen te groeien. Elkaar informatie en tips uit te wisselen. Ik heb ook een hele leuke persoonlijke klik met Indra. Indra, je bent een schitterende samenwerkingspartner voor mij.

Duurzaam Vlechtwerk | Jetske Thielen https://www.jetskethielen.nl/

hees lights and living

Iemand die Indra inhuurt krijgt gewoon veel meer dan dat ie van haar vraagt. Dat doe ze gewoon automatisch want zo zit ze in elkaar. Ik ben trots op haar hoe zij haar ondernemerschap is aangegaan en hoeveel zij al is gegroeid in die korte periode.

Hees Light & Living | Chantal Hees https://www.lightsandliving.nl/

Jetten & co

Heel persoonlijk. Een gedreven persoon. Indra is zeer professioneel in wat ze doet. Ze werkt zeer ontzorgend, gestructureerd en is bovenal heel eerlijk en direct. Ze ondersteunt ons vooral in het online marketing gebeuren voor onze praktijk. Ze weet als geen ander onze werkzaamheden perfect te vertalen op ons online platform. Wij zouden jou niet meer kunnen missen INDRA! Je weet de kracht van ons bedrijf perfect online te presenteren!

Fysiotherapie Jetten & Co | Jolijn Herfs https://www.fysiotherapie-jetten.nl