Hoe kan ik jou helpen?

Je investeert al een hele tijd energie in je zichtbaarheid op Social Media maar je inzet lijkt niet echt ergens heen te leiden. Je doet eigenlijk maar wat. Weet je überhaupt wel wat je nu precies wil bereiken met je online zichtbaarheid?

Daarnaast weet je niet altijd goed wat je aan content moet plaatsen? Op welke kanalen je je best focust? Weet je eigenlijk wel wie je precies wil bereiken? 

Of wil je al langere tijd “iets” met Social Media doen maar vind je het spannend jezelf te laten zien? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen?

Om een plek op het online podium te veroveren en de gewenste doelen ook hier te bereiken, is het belangrijk om te zorgen voor een goede basis.

Hier help ik jou graag mee middels de creatie van een duidelijke, resultaatgerichte online strategie.

Als specialist in Online Zichtbaarheid is het mijn missie om jou te adviseren en inspireren om Social Media op een leuke én slimme manier in te zetten.

Indra Social Media Expert

Ik bied deze creatie aan in de vorm van een

1-op-1 Strategiedag Online Zichtbaar!

Ik help jou om jezelf te kunnen zijn en te laten zien op het online podium zodat je uitstraalt wie je echt bent en de juiste klanten aantrekt die bij jou passen!

Benieuwd wat deze Strategiedag inhoudt?

En nog belangrijker, wat deze dag jou oplevert?

Ik vertel je graag meer…

Als je blijft doen wat je deed,
krijg je wat je altijd kreeg …

Strategiedag Online Zichtbaar

1 - Quick Scan

We starten met een Quick Scan van jouw huidige online situatie. Wat deed je tot op heden online? Wat werkte wel en wat niet?

2 - Doel

Wat wil je precies bereiken met je online zichtbaarheid? Bij wie? En op welke termijn?

3 - Strategie

Opzetten van een succesvolle, online strategie gebaseerd op de gewenste situatie zodat je een concreet plan van aanpak hebt om mee aan de slag te gaan (FOCUS) en jouw doelen te realiseren.

Indra Social Media Expert

Waar gaan we mee aan de slag tijdens deze Strategiedag?

De rode draad doorheen deze online strategie is DUURZAME online marketing.

Je leert namelijk op een organische manier, lange termijn relaties met jouw publiek op te bouwen. Hoe? Door verbinding te creëren middels INTERACTIE & AUTHENTICITEIT.

Dit betekent dus (tijd) investeren in het ontdekken van jouw doelgroep, luisteren, weten wat hun behoeftes zijn en hierop inspelen.

Wat levert deze Strategiedag jou op?

Aan het einde van de dag heb jij een concreet & maatwerk plan van aanpak waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw online zichtbaarheid te vergroten en jouw doel(en) te bereiken. Je weet welke content je gaat verspreiden en welke kanalen je hiervoor inzet. Dit betekent het einde van in het wild schieten. En het begin van doelgericht zichtbaar zijn.

Strategiedag Online Zichtbaar

1-op-1 Strategiedag

Een hele dag, 1-op-1 werken aan een stevige strategie om jouw online zichtbaarheid als zelfstandig ondernemer te vergroten en jouw doelen te bereiken!

€ 695,- *

Incompany Strategiedag

Werken aan een stevige strategie om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en jouw doelen te bereiken!

Een hele dag, 1-op-1 of met jouw team op jullie lokatie

Op aanvraag*

* Exclusief 21% BTW. Locatie en reiskosten (>30km) in overleg.

Ik heb gekozen voor de strategiedag online zichtbaarheid omdat ik vast liep, ik was met hagel aan het schieten en het voelde niet dat ik voortgang boekte. De uitstraling van je website en je enthousiasme bij de intake heeft mij doen besluiten om te kiezen voor de strategie dag. Ik had redelijk hoge verwachtingen van…

Ik heb gekozen voor de strategiedag online zichtbaarheid omdat ik vast liep, ik was met hagel aan het schieten en het voelde niet dat ik voortgang boekte. De uitstraling van je website en je enthousiasme bij de intake heeft mij doen besluiten om te kiezen voor de strategie dag. Ik had redelijk hoge verwachtingen van de dag en was bang dat ik daardoor teleurgesteld zou worden. Die angst bleek onterecht. Ik vond het enthousiasme, je openheid, directheid, de documenten die ik mee kreeg, de mix tussen strategie en praktische tips erg prettig. Ik vond de dag “onbevangen”. Je oprechte wil om mij verder te helpen. De openheid, gestimuleerd door de prive-omgeving waarin wij zaten. Ik voelde oprecht de belangstelling en wil om mij verder te helpen. Uiteraard heb je een hoop kennis en ervaring die je goed inzet. Ook de nazorg vind ik prettig. Het is niet zo dat ik het gevoel heb vergeten te zijn nadat ik de deur uitgelopen ben. Dat is erg prettig en klantgericht.

Top voor Thuis https://www.topvoorthuis.nl/

simplify coaching

Ik ken en vertrouw Indra vanuit onze deelname aan de Groeibriljant. De Social Media training voldeed aan mijn verwachtingen en was in lijn met wat we vooraf hebben afgestemd. De training leverde me een praktische aanpak voor de uitvoering van mijn Social Media strategie op zodra ik daarin ga opschalen. Concreet inzicht in welke tools…

Ik ken en vertrouw Indra vanuit onze deelname aan de Groeibriljant. De Social Media training voldeed aan mijn verwachtingen en was in lijn met wat we vooraf hebben afgestemd. De training leverde me een praktische aanpak voor de uitvoering van mijn Social Media strategie op zodra ik daarin ga opschalen. Concreet inzicht in welke tools ik daar het beste voor in kan zetten. En vooral dat ik breder dan inhoud alleen moet communiceren. De mix van persoonlijk, strategie en praktisch beviel me het meeste. Ik raad andere ondernemers deze dag aan.

Simplify Coaching | Edo Koevoet <a href="https://www.simplify-coaching.com/nl/">https://www.simplify-coaching.com</a>

Boek nu je Strategiedag Online Zichtbaar

YES!

Kom ONLINE opdagen en kom in beweging!

Jij hebt een missie en ik help jou die missie de wereld in te sturen zodat jij die online plek krijgt die je verdient!

Als specialist in Online Zichtbaarheid help ik jou je business te laten groeien op een manier die bij jou past! Deze groei realiseer je vanuit een stevig fundament!

Gaan we samen aan de slag?