Wil jij op een makkelijke manier leren Instagram Reels maken?

Weten wat werkt en niet werkt?  

Met het maken van prikkelende en onweerstaanbare Reels vergroot jij je bereik op Instagram. Hierdoor vergroot je natuurlijk weer de kans op nieuwe volgers.  Nieuwe volgers betekent nieuwe potentiële klanten! En nieuwe potentiële klanten… 😉 

Reels zijn er. En gaan voorlopig niet weg. Ze worden zelfs steeds belangrijker op Instagram. 

Heb je geen zin en tijd om zelf uit te vogelen hoe al die (verborgen) functies werken? Zijn de mogelijkheden overweldigend?  Mis je inspiratie om Reels te maken?  

Meld je dan aan voor de laatste Reels Workshop van dit jaar!  

Een ochtend samen met max. 3 andere ondernemende leergierige vrouwen. Je leert stap voor stap op een laagdrempelige manier Reels maken die bij jou passen.  

Geloof me. Ook als je niet wil dansen of je gezicht tonen kan je de leukste Reels maken 😉 

“Oh Indra. Ik heb heel de ochtend Reels gemaakt en ben me toch een partij vrolijk. Ook deze is gelukt. Misschien niet allemaal perfect maar ben tevreden. Dank je wel voor alle tips.”  

“Jij bent echt de Queen of Reels! Dank je Indra, voor de super toffe en inspirerende workshop, de excellent begeleiding – awesome! en jouw toffe gezelschap en engelengeduld met mij!! Nu oefenen inderdaad!” 

“Ik ging na een leerrijke, praktische en gezellige (Indra is ook erg enthousiast en gastvrij) ochtend gelijk al met een aantal Reels terug naar huis. Een absolute aanrader!” 

Je gaat naar huis met minstens 3 pakkende Reels klaar voor publicatie. En kunt met de alle waardevolle tips & tools hierna zelf verder aan de slag! 

 

Ben je erbij? Let’s get Reel! 

Woensdag 7 december | 9.00-12.30u  

Update; nog 3 tickets beschikbaar