Virtueel Assistent VA

7 redenen om als ondernemer te investeren in een VA (Virtual Assistant)

“Een VA wat…?”

“Een VA wat….?” Een reactie die ik vaak hoor als ik vrienden, familie of zakenrelaties een antwoord geef op hun vraag naar mijn werk. Nooit eerder gehoord van die zelfstandige professional die diverse ondernemers ondersteunt vanuit haar eigen kantoor? De focus van een VA ligt op de uitvoering van alledaagse, terugkerende taken of specifieke projecten. Zij zorgt er bijvoorbeeld voor dat die nieuwsbrief eindelijk verstuurd wordt. Of die mailbox leeg geraakt en leeg blijft. Maar denk ook aan het regelmatig posten van een social media update. Of een extra paar handen bij de organisatie van een event of workshop. En naast dit uitvoerende verhaal denkt ze graag mee in het structureren en optimaliseren van deze werkzaamheden zodat je hier zo min mogelijk tijd aan hoeft te besteden!

7 redenen om als ondernemer te investeren in een Virtual Assistant

Herken jij je in de ondernemer met te veel werk, te weinig tijd? Ben je 24/7 aan het werk en gaat dit ten koste van je privéleven en de kwaliteit van je diensten? Dan kan het investeren in een Virtual Assistant je wellicht om de volgende 7 redenen verder helpen:

  1. Al voor een paar uur per week of maand huur je een expert in waardoor je tijd bespaart en je je weer kan richten op je bedrijf en groei.
  2. Je koopt kennis in die je zelf soms mist.
  3. Je werkt samen met iemand die ook ondernemer is en op gelijkwaardig niveau mee kan denken als een sparringpartner.
  4. Je hebt geen extra kantoorruimte, pc etc. nodig.
  5. Je zit niet “vast” aan een VA dus loopt geen financieel risico.
  6. Je krijgt meer structuur en overzicht in je bedrijf.
  7. Door het inzetten van een VA krijg je meer continuïteit in de uitvoering van de werkzaamheden.

Een Virtual Assistant kan jou dus letterlijk tijd opleveren! Zo kan jij je als ondernemer weer richten op die zaken waar jij blij van wordt!

Structureren | Organiseren | Optimaliseren | Uitvoeren

Wil je graag weten wat ik voor jou als ambitieuze ondernemer kan betekenen op gebied van dagelijks management, (online) marketing, social media en events? Neem dan vrijblijvend contact met me op 06 20 18 63 45 of mail@indra-va.nl