Content is overal. Ontwikkel je contentradar.

Ontwikkel je contentradar

Een van de uitdagingen in zichtbaarheid voor veel ondernemers… content creatie!

Geloof me: CONTENT IS OVERAL!

De uitdaging is alleen je content radar ontwikkelen.

 

Waardevolle content

Elke dag beleef je wel iets dat je als basis voor waardevolle content kunt gebruiken. Je leest een boek of artikelen geraakt door iets getriggerd. Je woont een training bij en leert iets nieuws waar je publiek ook baat bij heeft. Je maakt een blunder en durft de les die je hieruit haalt te delen. Je kijkt een film met een boodschap die jou raakt of luistert een inspirerende podcast. Een kijkje achter de schermen. Jouw visie over een topic. Een uitspraak van een klant over jou.

Keep it simple!

Zoek het niet te ver! Word je meer bewust van de informatie die er op een dag op je af komt en maak hier gebruik van!

Ik hou zelf een lijstje bij met alle ideeën die in mijn hoofd ploppen. En dat zijn er heel wat?. Zodra ik posts voorbereid, overloop ik die lijst. Sommige ideeën redden het, andere schrap ik. Zo hoef ik nooit te zoeken naar een onderwerp. Er is altijd iets dat op dat moment bij me past om over te schrijven.

Kwaliteit boven kwantiteit!

!Bewaak wel de kwaliteit van je content! Hou bij de creatie steeds de link naar de behoefte van je doelgroep in je achterhoofd!

It’s not (all) about you?

Waar haal jij je inspiratie vandaan voor je content?