Wat kun je uitbesteden aan INDRA | Virtual Assistant?

INDRA Virtual Assistant is letterlijk een assistent op afstand. Ik zorg ervoor dat ondernemers alle zorgen uit handen worden genomen op gebied van: 

Social Media & Website

Wil je ook zo graag continuïteit in je zichtbaarheid? Kost het je veel moeite en tijd om regelmatig een bericht te plaatsen? Ik help je op dat online podium te komen en te blijven!

Events & workshops

Staat er een event op je planning maar past de organisatie hiervan niet in je agenda. Ik neem de touwtjes van je over en regel het event van a tot z voor je!

Office support

Wordt je to do lijst steeds langer? Ben je het overzicht kwijt? Kun je wel wat structuur en hulp gebruiken in je dagelijks terugkerende werkzaamheden? Ik ontzorg je graag!

Ik ben heel erg blij dat ik INDRA heb ingeschakeld om te zorgen voor continuïteit in mijn online zichtbaarheid. Het geeft mij rust. Ik kan me nu focussen op het coachen, want daar ben ik goed in en geeft mij energie.

Marielle Hennen testimonial

Marielle Hennen Coaching

www.mh-coaching.nl

Wij zouden jou niet meer kunnen missen INDRA! Je weet de kracht van ons bedrijf perfect online te presenteren!

Fysiotherapie Jetten & Co

www.fysiotherapie-jetten.nl
Ik vond ons gesprek heel energiek en inspirerend. Ook al kun je niet direct iets voor mij betekenen, je blijft met me verbonden en super coöperatief. Daarnaast zie ik je via de Social Media voorbij komen, op dezelfde manier: moedig, zichtbaar, positief. Als ik je bezig zie dan weet ik dat je succesvol zult zijn!

H. Henckens

Social Media & Website

Social Media

"Alles wat aandacht krijgt, groeit!"

Events & Workshops

Events & Workshops

"Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg!"

Office support

Office support

Wil je meer weten over samenwerken met INDRA | Virtual Assistant?