Vakantie is…. mijn eigen website bouwen aan de tuintafel!

Niets moet, niksen mag.

Ik had een hele to do lijst klaar staan voor ik aan mijn vakantie begon maar die heb ik uiteindelijk opgeschort. “Niets moet, niksen mag”. Daar is het toch vakantie voor. Maar 3 weken stilzitten is echt niets voor mij. En helemaal niet met werk bezig zijn ook niet. Zelf mijn website bouwen staat sinds de start van mijn bedrijf als uitdaging op mijn to do lijst. Maar eraan beginnen schoof ik steeds weer voor me uit.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.

Zonder enige ervaring in het bouwen van een website ben ik toch gestart met de opzet. Tijdens mijn vakantie. Vanaf mijn tuintafel. Met een heerlijk muziekje op de achtergrond. Terwijl manlief werkt aan ideeën voor ons nieuwe terras. En de kids spelen in de tuin. “Werken” vanuit een leeg hoofd en ontspanning. Heerlijk vanaf nul uitzoeken hoe alles werkt. Lekker creatief bezig zijn. Nieuwe dingen leren. Vreugdesprongetjes bij het ontdekken van de mogelijkheden.

Niet perfect, is ook goed.

Vanmorgen publiceerde ik met veel trots de eerste release van mijn website www.indra-va.nl! Wauw, zonder enige voorkennis dit resultaat neergezet! Trots op mezelf! En nee, het is nog niet perfect. Maar wel goed. Voor nu althans…