Groeien op Social Media? Consistentie wordt beloond!

Niet alleen door het algoritme. Je blijft ook beter op het netvlies van je volgers hangen als je regelmatig berichten plaatst. 

Maar hoe waarborg je die consistentie?  

In drukke periodes schiet je online zichtbaarheid er vaak als eerste bij in. Een veel voorkomende uitdaging voor ons als ambitieuze, drukbezette ondernemers. 

💡Mijn tip voor jou? Batch content!  

Content batchen is het bundelen van je todo ‘content creatie’ op 1 dag of dagdeel zodat je met 100% focus, meer content kunt maken in minder tijd. 

Reserveer tijd in je agenda voor het creëren van je content en maak het zo belangrijk als een afspraak met je klant. Wellicht helpt het voor jou om dit op vaste dagen/tijdstippen te doen zodat het een vaste routine wordt. 

Zelf plan ik dit steeds op de laatste vrijdag van de maand. Ik bereid dan mijn contentplanning voor de daaropvolgende maand voor. Omdat ik ondertussen weet hoeveel rust, gemak én tijd het mij oplevert, vind ik het ook makkelijker me aan die afspraak met mezelf te houden. 

In mei 2021 startte ik de samenwerking met Virtual Assistant. Zij zorgt ervoor dat mijn content in mijn planning tools terecht komen zodat alles tijdig klaar staat voor de hele maand. 

Meer handige tips om met meer gemak én plezier te groeien in je online zichtbaarheid op Social Media vind je in mijn gratis e-book “Word online onweerstaanbaar”.