Challenge

Instagram challenge

Ik doe momenteel mee aan een Instagram Challenge. Ik hou van challenges omdat ze me uitdagen buiten mijn comfortzone te stappen, naar een plek “where the magic happens”. Met deze challenge wil ik nóg meer over dit Social Media platform leren kennen zodat ik naast mezelf, ook mijn klanten nóg beter kan helpen met hun online zichtbaarheid. Mijn opdracht vandaag bestaat uit het posten van een foto met tekst over datgene dat mij in het leven het meest inspireert. Voor mij zijn dat mijn 2 kinderen.

Geluk en inspiratie

Mijn kinderen brengen geluk en inspiratie in mijn leven. Als mijn jongste van 3 jaar ‘s morgens onze slaapkamerdeur opent en vol enthousiasme goedemorgen roept, gevolgd door een dikke knuffel en kus, vult mijn moederhart zich met liefde. Of als de oudste van 11 ‘s avonds op de bank tegen me aankruipt en vraagt om gekriebeld te worden. De kusjes en knuffels die ik van hun mag ontvangen, gaan nooit vervelen. 

Mezelf beter leren kennen


Het geluk dat mijn kinderen mij geven probeer ik met minstens zoveel liefde te beantwoorden. Een dankbare taak van het ouderschap. In het kleinste contact met hun schuilt soms een boodschap waar wij als volwassenen veel van kunnen leren. Ik doe mijn best om hier aandacht aan te geven om zo mezelf ook steeds beter te leren kennen.

Het leven accepteren zoals het is

Hun oprechtheid en onbevangenheid vind ik bewonderenswaardig. Kinderen leven dicht bij de waarheid en accepteren het leven zoals het is. Iets dat we als volwassenen vaak moeilijk vinden. En we in de weerstand schieten als het even niet lukt. Hun leuke en minder leuke verhalen, oplossingen, uitdagingen, inzichten, angsten en verdriet kunnen mij vaak inspireren of helpen. 


Ik vind het leuk om te horen wat jou inspireert…

INDRA