Mijn favo planning tool

Planning tools zijn mijns inziens dé manier om te waarborgen dat je consistent zichtbaar bent en blijft op Social Media. 

En laat consistentie dan weer een voorwaarde zijn om je account te laten groeien, je expert status te claimen en klanten aan te trekken. 

En wat maken deze geweldige tools het ons leven als ondernemer zoveel makkelijker bij het verdelen van onze content🙏.  En in mijn geval ook de content die ik voorbereid voor mijn klanten😁 

Je bepaalt precies op welke dag en tijdstip jouw bericht moet verschijnen en hoeft je er na het plannen verder niet meer druk om te maken. Voilá, rust in je hoofd en tijd bespaart. 

Hoezo tijd bespaart Indra?  

De kans dat je bij het rechtstreeks plaatsen van een bericht, jezelf eerst verliest in eindeloos scrollen in je tijdlijn lijkt me heel reëel 😉 (yep, guilty🙋‍♀️)  

Plaats je het bericht via een planning tool, word je niet in de verleiding gebracht om te gaan scrollen. Focus. Bam. En verder. 

Nu heb ik in de afgelopen 4,5 jaar al veel planning tools getest. Elke tool heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen. Mijn nummer 1 tool voor Instagram en Facebook is op dit moment Meta (Facebook) Business Suite. 

En voor LinkedIn gebruik ik liefst Hootsuite. 

 

Maak jij gebruik van planning tools? Wat is jouw favoriet en waarom?