Mijn top 10 social media tips

Mijn TOP 10 Social Media Tips

De afgelopen 10 weken deelde ik elke week een Social Media tip met je. Ik hoop op deze manier bij te dragen aan het optimaliseren van je Social Media activiteiten en je online zichtbaarheid te vergroten. Met als kers op de taart een plek op het online podium krijgen en/of behouden!

Infographics

Om een beknopt overzicht te geven van de tips, besloot ik mijn eerste 10 tips in een infographic te bundelen. Infographics worden gebruikt om op snelle en duidelijke wijze informatie over te brengen. Tekst en afbeeldingen als een geïntegreerd geheel. Daarnaast focussen ze je aandacht en zijn inspirerend.

Download mijn 10 tips voor online zichtbaarheid op social media
hier als pdf!

Wil je meer informatie over de verschillende tips, lees dan de betreffende blogs op mijn website. Delen op Social Media mag natuurlijk ook 😉

Succes met het verder optimaliseren van je online zichtbaarheid!

Zie ik je op dat online podium?

INDRA