social media tips

Optimaliseer je profiel & pagina

Wist je dat…

✔47% van alle online time doorgebracht wordt op Social Media.

✔Een gemiddeld persoon bijna 2 uur per dag doorbrengt op Social Media.

✔Meer dan 2 biljoen mensen Social Media Account(s) hebben. 

Wil je weten welke social tactieken het meest effectief zijn? 

Ik deel elke week een tip met je…. Ben je er klaar voor dat online podium op te stappen? ?

Als je serieus met social media aan de slag wil, optimaliseer dan allereerst je profiel en pagina. Je krijgt namelijk maar één kans voor een eerste indruk! Belangrijk hierbij zijn je profiel foto, de koptekst bij je profiel en je samenvatting.

Je krijgt maar 1 kans voor een eerste indruk!

Profielfoto

Wil je weten hoe je profielfoto scoort? Leuk om je foto eens te testen op www.photofeeler.com

Optimaliseer je foto ook door deze een naam te geven met het zoekwoord waarop je gevonden wil worden! Deze naam wordt namelijk de alt-tekst en is een belangrijk onderdeel voor zoekmachines. Dit geldt trouwens voor alle afbeeldingen en documenten die je uploadt.

Goede koptekst

Naast een goede profielfoto is een goede koptekst belangrijk. Deze moet interessant zijn voor jouw doelgroep en de aandacht trekken. 

“Helpt ondernemers te professionaliseren. Virtual Assistant”

Samenvatting

Je samenvatting is belangrijk omdat de relevante key woorden die je hierin gebruikt, de kans vergroten dat je verschijnt in de zoekresultaten.

?Ruim 10 jaar ervaring in ondersteuning

Als Virtueel Assistent ontzorg ik de zzp’er of ondernemer uit mkb door werk uit handen te nemen. Het gaat dan om werkzaamheden met betrekking tot social media, website, events, workshops en all-round office support. Ik zorg ervoor dat jij als ondernemer meer ruimte krijgt om met je eigen passie bezig te zijn en je bedrijf verder te laten groeien! Ik bied ondersteuning op flexibele basis vanaf enkele uren per week vanuit mijn eigen werkplek.

…….

Succes met het optimaliseren! Zie ik je op dat online podium?

INDRA