Marielle Hennen

Marielle Hennen

Na 2,5 jaar actief aan mijn online zichtbaarheid te hebben gewerkt, begon ik te merken dat de inspiratie weg was en het me veel energie begon te kosten. Ik heb in die tijd veel van je geleerd en je zorgde ervoor dat alles op tijd en op de juiste kanalen werd geplaatst. Dat was erg fijn. Ik heb bewust een maand niets gedaan met social media en merk ik dat de inspiratie terug begon te komen. Ik wil ook gaan ervaren hoe het is om zelf de regie te nemen over mijn online zichtbaarheid. Met deze workshop wilde ik meer leren over hoe ik bepaal wanneer ik welke content plaats. Hoe krijg ik structuur en zorg ik ervoor dat ik mijn doelgroep bereik.

De workshop voldeed aan mijn verwachtingen. Wat ik fijn vond is dat we meteen aan de slag gingen met brainstormen over geschikte content en het vullen van de contentkalender. Hierdoor ben ik al een eind op weg en kan ik nu zelf dit alles verder uitwerken. Ideeën voor content, een gestructureerde aanpak van mijn online zichtbaarheid, de nodige tools en tips. Het was een top dag. De omgeving, jouw enthousiaste inbreng, het contact met andere ondernemers en de verzorging maakte het helemaal compleet.

De workshop is een absolute aanrader voor elke ondernemer die zelf aan de slag wil met zijn online zichtbaarheid. De workshop is praktisch. Jouw kennis, tips en tools zorgen ervoor dat je tijdens de workshop een begin hebt gemaakt en erna ook zelfstandig verder kunt.