wees authenthiek #11

Wees authentiek, echt en persoonlijk!

Interactie

Social media draait om de interactie tussen mensen. Als je relevante content deelt die inspeelt op de problemen van je klant, dan zorgt dat voor reacties. Reageer daar op. Wees persoonlijk. Zo kom je weer met nieuwe mensen in contact. Zo ontstaan er laagdrempelige conversaties die vervolgens (soms al vrij snel) tot een gesprek of afspraak leiden.

Je bent uniek

Mensen volgen jou om de manier waarop jij content brengt. Je bent natuurlijk niet de enige die content over een bepaald onderwerp deelt. Maar je bent wel uniek. Doe je dus niet anders voor, blijf gewoon jezelf en voeg af en toe ook een persoonlijke note toe. Geef mensen een kijkje achter de schermen of maak ze deelgenoot van jouw plannen en meningen. Social media gaat over het opbouwen van persoonlijke relaties zodat mensen je leren kennen en je aan de gun factor bouwt.

Wees authentiek

Bologna, Two Towers, September 2018

Dus durf in je content ook te laten zien waar jij voor staat, wat jij belangrijk vindt. Wees authentiek en onderscheid je op die manier van andere professionals die hetzelfde doen als jij.


“Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald!”


Succes met het optimaliseren! Zie ik je op dat #onlinepodium? ⠀

INDRA