Wil jij met meer gemak en plezier content leren creëren?

“Jeetje Indra. Ben je nu weer daar met een promotie van je workshops?” 

Hahaha. Ja inderdaad. Laat me workshops geven nu het allerleukste vinden. En om mijn workshops vol te krijgen, moet ik toch echt van me laten horen. 

Vind ik dat altijd makkelijk en comfortabel? Nee. Moet ik hier wat belemmerende overtuigingen voor tackelen? Ja.  

Houdt dit me tegen om mijn workshops te promoten? Nee. Als ik het er niet over heb, weet jij natuurlijk niet dat ik ze aanbied.  

In mijn content workshops leren mijn klanten onder andere hoe te zorgen voor voldoende afwisseling in hun content. Want zeg eerlijk. Je wil natuurlijk niet alleen maar horen wat iemand de hele dag achter de schermen doet. Of ervaringen van klanten zien voorbijkomen. 

Je wil er ook van overtuigd worden dat die persoon dé expert is in zijn vak.  En waar je mee geholpen kan worden.  

Alleen hoeft de promotie er niet elke keer vingerdik op te liggen. Je giet het in een verhaaltje zoals ik nu doe. Of je gebruikt een review en maakt zo een haakje naar jouw aanbod. Promoten kan op meer manieren dan het van de daken schreeuwen. 

Vind jij het lastig om jouw aanbod te promoten? Verpak jij je promotie met een mooie strik er omheen of doe je dit zonder eromheen te draaien? 

Deel je jouw ervaring hieronder met mijn netwerk en mij?👇 

————– 

🚀Content Workshop | 24 november 

🙋‍♀️ Wil jij met meer gemak en plezier content leren creëren? En vooruitplannen?  

Geen last-minute stress meer aan het einde van je werkdag of week omdat je nog even iets ‘moet’ plaatsen. Geen gebrek meer aan content inspiratie. In een kleine groep van max 5 ondernemers werken we tijdens deze Content Workshop aan content creatie en planning. Hierdoor ben jij voortaan CONSISTENT ZICHTBAAR. En dat geeft heel veel rust. Zo heb jij weer meer tijd en energie om met jouw passie bezig te zijn.