Herken je je hierin?

Als je je online zichtbaarheid wil vergroten is het een noodzaak om consistent aanwezig te zijn. Als ondernemer ben je vooral graag bezig met je eigen expertise omdat dit je het meeste energie geeft.

Hierdoor valt het Social Media Beheer, dat vaak energie kost, van het to-do lijstje af. En omdat je wel weet hoe belangrijk het is om bij je doelgroep zichtbaar te blijven, levert het je toch onrust op als je dit deel niet goed onder controle hebt.

Indra

Hoe kan ik jou helpen?

Als Specialist in Online Zichtbaarheid help ik jou als ondernemer met het professioneel beheer van je online marketing kanalen waaronder Social Media en je website. Dit professionele beheer bestaat uit 3 delen.

Ik help jou om jouw bedrijf online beter zichtbaar te maken en te houden. Ik vertaal wie je bent, wat je wil en wat bij je bedrijf past in de content creatie, planning en het beheer.  

Wat houdt Social Media Beheer in?

Voor we aan de slag gaan met het uitvoeren van het Social Media Beheer vind ik het heel belangrijk om samen het plan van aanpak (online strategie) voor de zichtbaarheid van je bedrijf in kaart te brengen. Dit vormt het fundament van je zichtbaarheid & je online succes. Wat wil je bereiken? Welke kanalen & content kunnen hiervoor best ingezet worden om de gewenste doelgroep te bereiken?

Social Media Beheer = pakket op maat

Mogelijke inhoud van je pakket:

De rode draad doorheen de online strategie is duurzame online marketing. Dit houdt in dat we op een organische manier, lange termijn relaties met onze doelgroep opbouwen door verbinding te creëren middels interactie & authenticiteit. Dit betekent dus (tijd) investeren in het ontdekken van jouw doelgroep, luisteren, weten wat de behoeftes zijn en hierop inspelen.

People do not buy goods and services,

they buy relations, stories and magic.

Wat levert Social Media Beheer jou op?

Indra
  • Je haalt tijd, kennis en mankracht in huis
  • Vergroot je online zichtbaarheid
  • Zorgt voor consistentie
  • Focus = groei van aantal volgers en potentiële leads op Social Media
  • Interactie met je doelgroep = verbinding & bouwen aan duurzame relaties
  • Meer bezoekers naar je website
  • Pakket op maat
  • Maandelijks opzegbaar

Jouw investering

Het Social Media Beheer Pakket op Maat is leverbaar vanaf € 650,-*.

De exacte pakketprijs is afhankelijk van de grootte van het beheer van het aantal Social Media kanalen, aantal berichten per week, aantal nieuwsbrieven per maand, rapportage, …

 Een exacte pakketprijs kan afgegeven worden na een eerste inventarisatie gesprek.

Ben jij klaar om online het verschil te maken? Gaan we samen aan de slag?

* Exclusief 21% BTW.

Wat anderen zeggen

ellenclaassen_logo

Ik ben de bedenker van de tekst en zij redigeert ze. Ze bedenkt plaatjes, ze maakt hele mooie content. Mijn business coach vertelde me bij het oprichten van mijn bedrijf “Ellen Claassen Leiderschapcoaching” om op tijd op zoek te gaan naar een goede Virtual Assistant want dat is vaak zoeken naar een speld in een…

Ellen Claassen Leiderschapcoaching | Ellen Claassen https://www.ellenclaassen.nl/

udo Consultancy

Als zelfstandige met een volle agenda kwamen de grenzen van een werkweek voor mij in beeld. Een aantal zaken waar ik niet aan toe kwam, of minder passie mee had, waren o.a. het regelmatig bijhouden van mijn nieuwsberichten op mijn website, het doorplaatsen hiervan op LinkedIn, het beheren van mijn agenda en administratieve ondersteuning in…

Rob Udo Consultancy https://udo-consultancy.nl/nl/

jetske thielen

Ik denk soms wel “Ik kan het allemaal alleen. Het lukt me wel”. Maar ik ben erachter gekomen dat dat helemaal niet lukt. En helemaal niet als je een missie hebt om duurzaamheid te versnellen. Dan heb je elkaar uiteindelijk allemaal nodig. En die samenwerking is heel fijn dat ik die heb gevonden met Indra.…

Duurzaam Vlechtwerk | Jetske Thielen https://www.jetskethielen.nl/