Herken je je hierin?

Als je je online zichtbaarheid wil vergroten is het een noodzaak om consistent aanwezig te zijn. Als ondernemer ben je vooral graag bezig met je eigen expertise omdat dit je het meeste energie geeft.

Hierdoor valt het Social Media Beheer, dat vaak energie kost, van het to-do lijstje af. En omdat je wel weet hoe belangrijk het is om bij je doelgroep zichtbaar te blijven, levert het je toch onrust op als je dit deel niet goed onder controle hebt.

Indra

Hoe kan ik jou helpen?

Als Specialist in Online Zichtbaarheid help ik jou als ondernemer met het professioneel beheer van je online marketing kanalen waaronder Social Media en je website. Dit professionele beheer bestaat uit 3 delen.

Ik help jou om jouw bedrijf online beter zichtbaar te maken en te houden. Ik vertaal wie je bent, wat je wil en wat bij je bedrijf past in de content creatie, planning en het beheer.  

Wat houdt Social Media Beheer in?

Voor we aan de slag gaan met het uitvoeren van het Social Media Beheer vind ik het heel belangrijk om samen het plan van aanpak (online strategie) voor de zichtbaarheid van je bedrijf in kaart te brengen. Dit vormt het fundament van je zichtbaarheid & je online succes. Wat wil je bereiken? Welke kanalen & content kunnen hiervoor best ingezet worden om de gewenste doelgroep te bereiken?

Social Media Beheer = pakket op maat

Mogelijke inhoud van je pakket:

De rode draad doorheen de online strategie is duurzame online marketing. Dit houdt in dat we op een organische manier, lange termijn relaties met onze doelgroep opbouwen door verbinding te creëren middels interactie & authenticiteit. Dit betekent dus (tijd) investeren in het ontdekken van jouw doelgroep, luisteren, weten wat de behoeftes zijn en hierop inspelen.

People do not buy goods and services,

they buy relations, stories and magic.

Wat levert Social Media Beheer jou op?

Indra
  • Je haalt tijd, kennis en mankracht in huis
  • Vergroot je online zichtbaarheid
  • Zorgt voor consistentie
  • Focus = groei van aantal volgers en potentiële leads op Social Media
  • Interactie met je doelgroep = verbinding & bouwen aan duurzame relaties
  • Meer bezoekers naar je website
  • Pakket op maat
  • Maandelijks opzegbaar

Jouw investering

Het Social Media Beheer Pakket op Maat is leverbaar vanaf € 650,-*.

De exacte pakketprijs is afhankelijk van de grootte van het beheer van het aantal Social Media kanalen, aantal berichten per week, aantal nieuwsbrieven per maand, rapportage, …

 Een exacte pakketprijs kan afgegeven worden na een eerste inventarisatie gesprek.

Ben jij klaar om online het verschil te maken? Gaan we samen aan de slag?

* Exclusief 21% BTW.

Wat anderen zeggen

Het was een feest om met jou te mogen samenwerken, je bent een warm, sociaal, spontaan, hartelijk mooi mens. Een kei in je vak en alleen al daarom vind ik het te gek dat ik jouw beeldverhaal heb mogen fotograferen. Ook ik vind het telkens weer te gek als ik jouw foto’s online voorbij zie…

Het was een feest om met jou te mogen samenwerken, je bent een warm, sociaal, spontaan, hartelijk mooi mens. Een kei in je vak en alleen al daarom vind ik het te gek dat ik jouw beeldverhaal heb mogen fotograferen. Ook ik vind het telkens weer te gek als ik jouw foto's online voorbij zie komen en de context waarin je elk beeldverhaal toepast. Jouw workshops zijn een perfecte aanvulling voor elke ondernemer waarmee ik mag samenwerken zodat zij de handvaten krijgen hoe ze de foto's uit hun beeldbank maximaal kunnen toepassen! Ik beveel jou dan ook altijd aan!

Kristel Fotografie Thorn https://kristelfotografiethorn.nl

Tot voor kort was Indra Kusters mijn stok achter deur als het om mijn online zichtbaarheid ging. Zij stimuleerde me content te schrijven en zorgde ervoor dat deze op de juiste momenten en social media kanalen gepost werd. Vanaf nu ga ik zelf aan de slag met mijn online zichtbaarheid. Het voelt een beetje alsof je het…

Tot voor kort was Indra Kusters mijn stok achter deur als het om mijn online zichtbaarheid ging. Zij stimuleerde me content te schrijven en zorgde ervoor dat deze op de juiste momenten en social media kanalen gepost werd. Vanaf nu ga ik zelf aan de slag met mijn online zichtbaarheid. Het voelt een beetje alsof je het ouderlijk huis verlaat en op eigen benen gaat staan. Van de ene kant is het heel spannend en van de andere kant geeft het een boost om die eigen verantwoordelijkheid te hebben. Om goed voorbereid te zijn heb ik gisteren de workshop “Laat jezelf zien online” gevolgd. Een aanrader voor iedere ondernemer die meer structuur en continuïteit wil hebben in online zichtbaarheid. Indra geeft je veel praktische tips die je meteen kunt toepassen. Mijn eerste opzet voor de content kalender 2022 is gemaakt. Nu komt het erop aan om door te pakken en focus houden.

Marielle Hennen - Marielle Hennen Coaching https://www.mh-coaching.nl/